Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Venirea lui Radu Mazăre în România este o chestiune de zile, după cum au declarat autoritățile din Madagascar și de la București. După ce va fi adus în țară, Mazăre va fi încarcerat imediat într-o închisoare cu regim închis. Fostul primar va ajunge, cel mai probabil, în penitenciarul din Tulcea, scrie Info Sud Est.

Când va ajunge în România, fostul primar al Constanței va fi încarcerat imediat și va fi trimis într-un penitenciar. Radu Mazăre nu va ajunge la Poarta Albă, un penitenciar cunoscut pentru condițiile de lux de care beneficiază deținuții-vedetă, pentru că regimul detenției este semi-deschis. Or, fostul primar are o condamnare definitivă de 9 ani, care îl plasează direct în detenție cu regim închis.

Integral pe G4media.roComentarii

pop Mafiotii din psd isi i-au gatul ,pentru ca unii au ajuns sa fure mai mult decat Dragnea si gasca din Teleorman.

17 mai 2019 7:25

DNA-ul lui Dragnea vânează baronii incomozi Dracnea a avut grija ca doar el să scape de pârnaie.

16 mai 2019 16:08

Evreaica Ana Birchal, ministrul justiției Nu-l iert pt uniforma nazistă.

16 mai 2019 16:06

Tepelus Pentru oamenii seriosi care au mai ramas in psd... cei care vor sa nu le mai fie rusine de conditia lor de OM cand vede cine a ajuns sa conduca un asa mare partid, cu multi oameni capabili care sa faca reforma adevarata, nu a hotilor cum vedem ca se intampla acum in PSD. A ajuns psd sa fie condus numai de nulitati si semidocti ca dracnea cu amazoanele lui, veorica docila, camen dan, rovana plumb, aia de la munca, olguta vasilescu si gladiatori ca radulescu mitraliera, ciordache, nicolicea, sau karikatura de codrin stefanescu...SHEET! Ce-i care mai doriti binele RO si al romanilor, separati-va, detasati-va natural nu va mai amestecati cu toti porcii lui liviu samadau si nu mai bagati ,,botul " in troaca lor. Pesta porcina o sa ajunga in curand si la PSD si, stiti cum scapam de ea! Se merita?

16 mai 2019 14:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.