Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adică PSDragnea să ia cam 50% în alegeri și apoi încă două locuri, pardon trei... Nu e așa că e frumoasă România lui Dragnea? Cu girafe roz și iepuri albaștri ce zburdă cu voioșie prin satele pentru care ne invidiază răii aia de europeni? Hai să vorbim în șoaptă, să nu facem zgomot. Să nu-i trezim... să nu-i contrazicem că’ cică nu e bine că pot păți ceva...”, a afirmat fostul premier Mihai Tudose spune despre colegii săi de la PSD, adăugând că aceștia ”visează că sunt proprietarii României”.


Comentarii

traseistu` roman Tradatorii sunt toooot...tradatori ! Omu` asta (ca e si el un ...fel de om - nu ?), isi calca-n picioare , absolut tot si...toate principiile, pt care-a "luptat" o viata ! Multe din ele fiind "propuse" chiar de ...el ! Mars baih...pulifriciule !!!

17 mai 2019 10:22

Ecce Kurrupt Îmi plce s-o sug cu moț de căcat.

17 mai 2019 9:19

Ecce Kurrupt Fostul pizdac a luat-o razna de când s-a convertit orificial la kurism... Probabil în curând se urcă pe scena politică într-o rochie de seară și ne cântă despre unicorni și kurcubeuri...

17 mai 2019 1:31

Victor Ponta (gaozare cur rupt, n-am timp pt împuțiți ca tine) v, te-aș fute-n cur, dar esti prea imbecil

16 mai 2019 19:46

v D-l Tudose, parca ai fost PM din partea PSD? Cind erai pe functiede ce nu te-ai exprimat la fel in public, sau macar in particular cu Dragnea. Parca acest fel de oameni ca tine, Ponta si altii nu sinteti de caracter.

16 mai 2019 17:15

Victor pPonta Tudose are pula lui Terente. Pe psd-iști îi ustură găoaza.

16 mai 2019 16:23

Two doze Jmecherasul cu fruntea creata se exprima doar prin vorbe de duh si alte cimilituri, ca orice shputzer de Braila. Vajnic urmas al lui Terente!

16 mai 2019 13:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.