Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rochiile decoltate până la buric sunt foarte spectaculoase pe covorul roșu, cu singura condiție să nu dezvălui prea mult. Altfel, sânii devin personajul principal și nu se mai uită nimeni la rochie. Asta i s-a întâmplat unei invitate la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes, care a rămas în sânii goi pe covorul roșu.

Fotografii prezenți marți seară la Cannes au avut ce admira: rochii spectaculoase, machiaje sofisticate, decolteuri generoase, picioare interminabile și câteva accidente vestimentare savuroase. Una din invitatele care au pășit pe covorul roșu la ceremonia de deschidere a fost trădată de rochia foarte sexy, cu un decolteu adânc, până la nivelul taliei. Frumoasa șatenă a ales un model cu paiete arginii, croit în așa fel încât să-i pună în valoare picioarele și să ațâțe imaginația privitorilor în zona sânilor.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.