Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste exact o saptamana, social-democratii ar fi vrut sa organizeze – dupa modelul de la Craiova sau Iasi – un miting de proportii in Bucuresti. Doar ca, in cursul acestei zile, s-a aflat ca acest lucru nu se va mai intampla.

Detalii despre considerentele care au dus la anularea manifestarii PSD din Capitala a dat secretarul general al formatiunii, Codrin Stefanescu, cel care a pus accent pe faptul ca, daca acest eveniment al social-democratilor ar fi ajuns sa aiba loc in Piata Victoriei intr-o zi din cursul saptamanii, s-ar fi produs aglomeratie in oras. “Am hotarat, impreuna cu colegii din tara, sa anulam mitingul de pe 22 din Bucuresti, din urmatoarele motive: unu – toti colegii care doreau sa participe la miting au vrut sa facem acest miting Piata Victoriei. Ori in Piata Victoriei in cursul saptamanii ar fi trebuit sa blocam toata circulatia, si cream un disconfort vizibil bucurestenilor, ceea ce nu dorim.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.