Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dezbaterea de miercuri seara din Parlamentul European dintre cei șase candidați pentru președenția Comisiei Europene, programată pentru miercuri seara, a acoperit întregul spectru ideologic, de la extrema stângă la dreapta conservatoare. Candidații au abordat temele imigrației, șomajul tinerilor, schimbările climatice, fiscalitatea, tensiunea cu Statele Unite, politica externă și viitorul Uniunii Europene.

Timp de o oră și jumătate, candidații au discutat principalele problemele ale Europei și au încercat să formuleze răspunsuri la subiectele cele mai importante care străbat în această perioadă continentul. Deși cu toții au căzut de acord că acestea sunt principalele probleme pe care proiectul Uniunii Europene le înfruntă astăzi, modul în care ei consideră că trebuie rezolvate a făcut diferența între pozițiile lor.

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.