Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Frans Timmermans a declarat miercuri, înaintea dezbaterii de la Bruxelles, că prin scrisoarea trimisă pe 10 mai autorităţilor române încearcă să le convingă să nu renunţe la lupta împotriva corupţiei.

„Am scris o scrisoare destinată preşedintelui (ţării, n.r.), preşedinţilor celor două camere şi prim-ministrului, ca un pas preventiv: Nu este prea târziu, puteţi repara asta! Nu adoptaţi această legislaţie, nu reduceţi lupta împotriva corupţiei, nu mergeţi în acea direcţie şi implementaţi recomandările Comisiei”, a declarat Timmermans.

Integral pe România LiberăComentarii

MOS ION ROATA PARTEA a I a : Acest om este ori bolnav psihic ori excroc sadea! Tindem sa credem ca si una si alta! Ce proba mai concludenta se mai doreste, pentru a demonstra traficul de influenta al individului si ingerinta in activitatea institutiilor fundamentale ale statului de drept. El stie dar nu doreste sa recunoasca, ca Romania este stat suveran, iar obligatiile sale in domeniul justitiei sunt cele care provin strict din tratatele, pactele si conventiile la care Romania este parte. Legislatia penala din oricare stat suveran, fie el chiar si membru UE, este apanajul guvernului acestei tari! El stie dar nu doreste sa afirme ca legislatia din domeniu a fost cea care a permis abuzurile imense, prin care fabricarea de dosare penale a fost si este la indemana unor asazise „unitati de elita” ale DNA! El stie dar nu doreste sa recunoasca, ca CCR a decis de ani de zile : 01. protocoalele incheiate intre entitati ale sistemului judiciar si servicii secrete sunt nelegale; 02. probele obtinute prin aplicarea acestora sunt nelegale; 03. completurile de judecata au fost nelegal constituite! 04. majoritatea articolelor din Codurile Penale SUNT DECLARATE NECONSTITUTIONALE de ani de zile!

15 mai 2019 21:11

MOS ION ROATA PARTEA a II a : El stie foarte bine dar ascunde faptul ca, procurori gen “portocala”, “onea”, “man”, “deca”, “nistor”, “sevastian” si altii de teapa lor, sau cum sor mai numi ei prin aceste “unitati de elita teritoriale” HAITUIESC HARTUIESC si FABRICA DOSARE PENALE LA COMNADA GRUPARII DE TIP MAFIOT SI CRIMINAL, IN SCOPUL EPURARILOR POLITICE! El stie dar nu doreste sa recunoasca, ca fabricarea de dosare penale pentru impunerea epurarilor politice a avut la baza strict imputarea unor presupuse acuzatii de coruptie si nu de alt tip de infractiuni! Deh, nu puteau acuza “tintele” stabilite de gruparea de tip mafiot si criminal care a pus stapanire pe justitia romaneasca, supuse epurarilor politice, de fapte de ... “infractiuni contra persoanei”!!! Tenacitatea cu care acest individ intervine in mentinerea situatiei abuzuve din sistem ne face sa ne gandim daca nu cumva tocmai individul sa fie “CAPO DI TUTTI CAPI”! acum in campania electorala in care se afla nu putem sa-i transmitem decat : MARS AFARA JAVRA ORDINARA!

15 mai 2019 21:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.