Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, critică atitudinea preşedintelui Klaus Iohannis, spunând că acesta „şi-a abandonat rolul său de garant al Constituţiei, de mediator între societate şi instituţiile statului şi cetăţeni şi s-a transformat într-un fel de lider al opoziţiei”, el catalogând referendumul drept “o diversiune cu care încearcă să fure startul pentru campania de alegeri prezidenţiale!.


„Această atitudine a preşedintelui nu face decât să confirme ceea ce am spus în ultima perioadă, în ultimele zece zile aproximativ, legat de referendum şi anume că preşedintele şi-a abandonat rolul său de garant al Constituţiei, de mediator între societate şi instituţiile statului şi cetăţeni şi s-a transformat într-un fel de lider al opoziţiei, iar referendumul nu este decât o diversiune cu care încearcă să fure startul pentru campania de alegeri prezidenţiale, amestecându-se în această campanie care era dedicată şi ar trebui să rămână în continuare dedicată exclusiv problemelor europene”, a afirmat Tăriceanu, miercuri după-amaiză, la Ploieşti, unde a vizitat mai multe obiective economice.

Integral pe AdevărulComentarii

Gicu @v@ Tu, ai initiala de la Vasilica Viorica? sau de la Vaca??

16 mai 2019 11:18

Tariceanu grecoteiu imputit Mars la puscarie grecoteiule!

16 mai 2019 9:52

v D-le Tariceanu, de mult timp trebia sa-i stit caracterul lui Ghiolbanis, razbunator, intrigant si care nu accepta sa piarda. El a incalcat de multe ori Constitutia si legile tarii, dar vazind ca nu pateste nimic a continuat, progresiv. Cu toate acestea are inca multi sustinatori cu toate ca nu a facut nimica bun pt tara, ci doar a pus "bete in roate" la toate propuneril Guvernului, disensiuni si antagonizarea populatiei. Partea proasta este ca viata noastra este limitat si nu putem sa "incercam" tot felul de "politicieni ca Iliescu, Javra Ordinara, iar acuma Ghiolbanis.

15 mai 2019 23:54

DA, DA, DA..........DA)))))))))))))))))))))))))))). Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

15 mai 2019 23:41

Fara HOTIE ajungem departe! Politicienii unei tari sunt oglinda poporului. Noi suntem principalii vinovati, noi i-am votat sau nu ne-am prezentat la vot, noi le-am inghitit minciunile si hotiile lor. Noi suntem cei care ne lasam manipulati de ei. De ce platim noi fara a avea vreo vina datoriile facute si furate de toti hotii mana in mana cu hotii din politica???????? Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

15 mai 2019 20:17

ALDEtariceanu, caine de circ! Remorca, balamaua PSD-ului a ajuns ditamai partid libereal! Sta si da din coada langa masa psd-ului ca un caine flamand. Prinde osul din zbor cand i-l mai arunca din cand in cand psd-elul hotoman!

15 mai 2019 19:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.