Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş, susţine că peste 80% din populaţia ţării este de acord că faptele de corupţie trebuie pedepsite şi să nu existe amnistie în ceea ce priveşte anularea actelor de corupţie şi subliniază că PNL îndeamnă cetăţenii să răspundă cu "DA" la referendumul din 26 mai.

"PNL susţine iniţiativa preşedintelui României legată de referendum, în mod clar şi tranşant vom îndemna cetăţenii să participe la acest vot, răspunzând cu DA celor două întrebări. Peste 80% din populaţia ţării este de acord că faptele de corupţie trebuie să fie pedepsite şi să nu existe amnistie în ceea ce priveşte anularea actelor de corupţie în special ale politicienilor şi ale celor din administraţia publică locală. E important ca orice om care gândeşte liber să meargă la vot şi chiar dacă referendumul este un act consultativ, va arăta foarte clar orientarea şi direcţia pe care oamenii o doresc de la politicieni şi direcţia pe care aceştia trebuie să o aibă, atât la nivel intern, cât şi extern", a afirmat, miercuri, Chirteş.

Integral pe AgerpresComentarii

unchiu` lu` SAM Marine-Marine, tre` ca nu esti nici bugetar, nici pensionar, nici agricultor , nici mic intreprinzator ! Oi fi vreun...multinational ....haaaa ????

16 mai 2019 16:54

crestinu` si....nu prea Si aia 80% ti-au transmis tie personal ? Idiotule, asteapta sa vezi esecu` referendumului sasesc ! A celui care nici macar el nu mai tine minte ce-a intrebat !

16 mai 2019 16:52

OM ONEST Cum iti explici tu faptul ca numai si numai cei care au acces direct la banii publici sunt... nedreptatiti de politisti, de procurori, de judecatori, ca sunt anchetati ilegal, ca sunt urmariti penal ilegal, ca sunt condamnati tot ilegal? De ce numai aia, de ce SRI, DNA, Parchetul, Judecatoria, Tribunalul, Inalta Curte, nu il nedreptateste si pe badea Ion din Cucuietii din Deal, ca pentru asta ar fi chiar simplu. Il iei dimineata pe badea Ion si pana la ora 10 lamuresti totul. Si ce are, si cat are legal, si daca a furat, cum si unde si cat a furat. Ar fi simplu, nu ca in cazul nedreptatitilor de la Ciuma Rosie, care au si multiple proprietati, si multiple afaceri economice, si pe el, si pe sotie, si pe amanta, si pe soacra, si pe verisoara, si pe vecina, a caror valoare se ridica la multe milioane, zeci de milioane, sute de milioane, iar el, dintr-o leafa la Stat nu poate justifica nici macar 1% din ce are. Dar, in conceptia voastra, tot el este persecutat de Justitie, ca el vine la Antena 3 si spune ca e nevinovat. Iar la voi o vorba la Antena 3 e mai valoroasa decat munca a sute de specialisti, de la Politie, de la DNA, de la SRI, de la etc., care de aceeea sunt platiti. Sa lupte cu raufacatorii. Si sa castige lupta!

16 mai 2019 15:07

Larisa Domnule senator Cristian Chirteş, poate ne spuneti lista cu penalii din PNL-PDL?????? Aia care au redus salarii si au furat 45 miliarde de euro din Romania si i-au dus in off-shor-uri.... Care urla pentru Justitia "independenta", facuta presh la picioarele potentatilor si magnatilor pentru a le linge din palma sutele de milioane sau miliardele de lei........ Care partid nu are penali?????? Sa fim seriosi!!!

16 mai 2019 0:54

Marin Din cate vad pe aici e cam nașpa pentru PSD, adevărul e că au făcut și multe prosti. Eu unu sunt satul și de ei și de liberali. O sa merg la vot dar am sa votez un partid mai curat.

15 mai 2019 22:10

Tapardel PSD se da de ceasul mortii dar nici drakul nu-i mai scapa de furia poporului jecmanit. E cacat tot PSD-ul! Are credibilitate cat are si dracnea, 5%. Geaba se screme chireac si pieleanu, voiculescu cu gadea, ciuvica, oana stancu, razvan popescu.. ba chiar o scote din latrina 3 voiculescu si pe nevasta lui ursu, carmen avram, numai sa impinga psd ul din spate.HOTII lui DRACnea se dau de ceasul morti ca-i mananca poporul acum la alegerile din 26 mai. 99% se vor prezenta la referendum sa spulbere PSD-ul si HOTII din jurul lui DRACnea. Romanii vor ca LEGEA sa domneasca in tara asta nu HOTII si legile lui tudorel toader SLUGA psd-ului si avocatul lui DRACnea. Legi facute special pentru HOTI, CRIMINALI si VIOLATORI pe care i-a scos jagardeaua de toader din puscarii de-ti este frica sa mai iesi si ziua din casa.

15 mai 2019 20:00

Godacii speciali ai psd-ului lui DRACnea În măsura în care 42% din români sunt analfabeți funcțional, evident că manipularea lor are efect pe termen lung. Ei nu vor fi capabili să distingă cine le face binele de cine le face răul. Ca dovada că aleg mereu, s-a ajuns la un Parlament majoritar făcut din oameni pe care îi știm penali si hoti dovediti, fără să-și dea seama că și-au ales răul, nu binele. Calaii si-au ales! Apropo! Câți dintre cei care votează cu PSD și-a pus serios întrebare: “Cum se face că cei mai bogați, dar bogați rău, sunt liderii politici PSD care au lucrat toată viața la stat?!?”

15 mai 2019 19:59

Ecce Kurrupt Așa și? Peste 80 la sută din cupluri ecce hetero și ecce de acord că lăbăralii ecce patetici iar kuriștii nu ecce chiar așa neprihăniți cum se screme să pară...

15 mai 2019 18:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.