Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cel mai recent sondaj de opinie, Barometrul de Opinie Publică al Academiei Române, confirmă că bătălia electorală va fi hotărâtă de prezenţa la urne. Un grad mare de participare, de peste 60%, ar aduce pe primul loc PNL, iar o prezenţă în jur de 40% ar avea ca rezultat situarea PSD şi PNL în frunte, la foarte mică distanţă unul de altul. Pe locul al treilea, în ambele ipoteze de prezenţă la urne, s-ar situa Alianţa 2020 USR-PLUS, urmată la distanţă de celelalte formaţiuni care contează, ALDE şi Pro România, cu scoruri asemănătoare, rămânând să se vadă dacă UDMR şi PMP ajung să treacă pragul electoral. Pentru partidele care se opun PSD, este esenţial să vină cât mai mulţi oameni la vot.

Integral pe AdevărulComentarii

Vasile Să stați acasă mămăligarilor, neprezentarea voastră la vot menține UDMR de 30 de ani în parlamentul României, am ajuns sa ne conducă ungurii la noi in tara prosti dracu ce sunteti. Acum prin nepăsarea voastră reușiți performanta prostiei să-i trimiteți in Europa că sa va reprezinte. IESITI dracu la vot , mergând la vot ei nu mai pot depăși pragul de 5% deștepților.

15 mai 2019 22:20

Fara HOTIE ajungem departe! Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

15 mai 2019 16:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.