Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alianţa USR-PLUS ar putea disparea după alegerile europarlamentare. Tot mai multe voci din USR sunt nemulţumite de asocierea cu partidul lui Dacian Cioloş, în condiţiile în care imaginea fostului premier este afectată de scandalul cu Securitatea şi de eşecul guvernării tehnocrate.

Dacă rezultatul alegerilor europarlamentare nu este cel scontat, după 26 mai va exista un congres al USR în care se va pune în discuţie alianţa cu partidul lui Dacian Cioloş.

Deja sunt voci importante din USR care cer ca după alegeri , parteneriatul cu Cioloş să fie anulat, în condiţiile în care imaginea fostului premier este afectată de scandalul cu Securitatea şi de eşecul guvernării tehnocrate. Cu atât mai mult se va pune problema separării de PLUS dacă rezultatul din alegeri este sub cel aşteptat.


Comentarii

Sursa de kkt! Articol de kkt! Tipic :HAZNAUA 3 Sursa, autor: Antena 3, Latrina 3. Haznaua 3. Pentru că trăieşte din banii de la Crescent şi din minciună, “puşcăriaşul cu antene” turnatorul securist dan voiculescu, este cel care şi-a strecurat pe listele PSD oameni de încredere precum Maria Grapini, Carmen Avram, Cris Terheş, care să transfere minciunile voiculesciene şi propaganda Antenei 3, în interiorul Parlamentului European. Desigur, între “oameni de onoare” nimic nu este gratis. La schimb, pentru cele trei locuri eligibile primite de “puşcăriaşul cu antene”, toată divizia de propagandă a Antenei 3 si-a pus simbriaşii, ordonat şi cu talent, în slujba unei campanii mincinoase în favoarea lui Dragnea şi a clicii lui.

16 mai 2019 14:41

Florin Bilei iar io lansez un (sex-)appel la (mai) toti co-EURO-bulangii mei elghebete-ORL-PLUS-USR, sa iasa (în chilotzi, la metrou, n.m.) si sa fucka ca toti EURO-dracii ca sa fie UNITATE (ca la FDUS, pe vremea când Dacian-Romanian Futtinkurissian Urinian Pizdosh era securist, n.m.)!

15 mai 2019 23:31

PSD partid de HOTI Recent, prin noul Cod penal, termenele de prescripție au fost micșorate, pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea de dosarul de abuz în serviciu. În plus, Secția specială pentru anchetarea magistraților, (creația parlamentarilor PSD) a cerut de la DNA dosarul Teldrum, pentru a-l salva pe Liviu Dragnea de acuzațiile care i se aduc. Liderul PSD este acuzat că, pe vremea când era președinte al CJ Teleorman, a constituit un grup infracțional organizat, care ar fi permis firmei controlate de Dragnea să câștige, ilegal, licitații organizate de CJ.

15 mai 2019 16:35

cioloszu`= om ascuns (ung. ) Sa traiasca libertatea, pacea si ...SACURITATEA !!

15 mai 2019 16:31

Lute Alte goua partide de reterdati dar parca e unul de oameni de admirat ,numai putori care fug si au fugit de munca !!

15 mai 2019 16:30

v Oare cind s-au aliat, nu stiau ca Ciolosica cu shleahta lui nu au facut nimica bun pt tara? Ori cu alianta, ori fara o sa "cistige alegerile sigur", dupa sustinatorii lor si "sondajul" alaturat.

15 mai 2019 16:04

Sursa de kkt! Articol de kkt! Sursa, autor: Antena 3, Latrina 3. Haznaua 3. Pentru că trăieşte din banii de la Crescent şi din minciună, “puşcăriaşul cu antene” turnatorul securist dan voiculescu, este cel care şi-a strecurat pe listele PSD oameni de încredere precum Maria Grapini, Carmen Avram, Cris Terheş, care să transfere minciunile voiculesciene şi propaganda Antenei 3, în interiorul Parlamentului European. Desigur, între “oameni de onoare” nimic nu este gratis. La schimb, pentru cele trei locuri eligibile primite de “puşcăriaşul cu antene”, toată divizia de propagandă a Antenei 3 si-a pus simbriaşii, ordonat şi cu talent, în slujba unei campanii mincinoase în favoarea lui Dragnea şi a clicii lui.

15 mai 2019 15:57

"Deja sunt voci importante", cica Articolele astea "pe surse" sunt simple inventii...

15 mai 2019 15:09

Trebuie sa te mai uiti si "cine vorbeste" De fapt, e o "petarda electorala" pe principiul "dezbina si stapaneste" marca Antena 3 in baza contractului "de slugarnicie" cu PSD. Alianta 2020 USR-PLUS e mai puternica ca niciodata. A se vedea sondajul alaturat.

15 mai 2019 15:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.