Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderii PSD nu o mai scaldă în privința referendumului din 26 mai, convocat de Klaus Iohannis. Social-democrații au început să transmită un mesaj comun pe Facebook, în care afirmă că vor vota pe 26 mai doar pentru alegerile europarlamentare, nu și pentru referendum, lansând un atac la Iohannis.

Integral pe CotidianulComentarii

Marin Mobilizare masiva in marile orașe ale tari ,sau trezit români ciupiți la buzunare că altfel ieșeau o pula la vot.

15 mai 2019 20:18

Kuminecăturile Gemene Alegerile se pare că ecce gata împachetate frumos: Dacă vii să-i dai un șut în arianus lui Konchita Wurst evident nu o să iei loc la masa lui Klaussfinkter Wurst Johannis să înbuci feliile căcănarului. Dacă însă vii la cârnaț, ai dat lovitura. Evident de data asta nu ecce recomandat să stai acasă deoarece Eurovizionul ecce musai să se întâmple... eu de exemplu nu îmi pot imagina viitorul altfel.

15 mai 2019 20:02

PSD partid de HOTI Recent, prin noul Cod penal, termenele de prescripție au fost micșorate, pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea de dosarul de abuz în serviciu. În plus, Secția specială pentru anchetarea magistraților, (creația parlamentarilor PSD) a cerut de la DNA dosarul Teldrum, pentru a-l salva pe Liviu Dragnea de acuzațiile care i se aduc. Liderul PSD este acuzat că, pe vremea când era președinte al CJ Teleorman, a constituit un grup infracțional organizat, care ar fi permis firmei controlate de Dragnea să câștige, ilegal, licitații organizate de CJ.

15 mai 2019 16:37

pedelistul ...liberal PSD + ALDE, BOICOT TOTAL LA REFERENDUMUL SASALAULUI !!! NICI EL NU MAI STIE INTREBARILE !!!

15 mai 2019 16:36

Lucius Cornelius Sulla Baih cei 4 kkciosi, in cap cu Georgescu, sunteti unu si aceiasi imputitanie care posteaza ! Imi beliti pula !

15 mai 2019 16:34

Ion Georgescu CUM CREDEȚI CĂ HOȚII ȘI CORUPȚII DIN CLANUL INTERLOP MAFIOT PSD-ist VOR ACCEPTA CEVA SĂ LE RESTRICȚIONEZE HOȚIA ȘI ȘPAGA+COMISIONUL+PARAÎNDĂRĂTUL ÎN VIITOR...furați !....furați !....furați !...SLOGANUL DE CASĂ PSD-ist....

15 mai 2019 16:26

Fara HOTIE ajungem departe! Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

15 mai 2019 16:21

PSD partid de HOTI Parlamentarii PSD-ALDE-UDMR resping pe bandă rulantă în Parlament cererile de ridicare a imunității HOTILOR. Mai mult, în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu, senatorii nici măcar nu au dat un vot, deși DNA a cerut, de șase luni de zile, un lucru simplu: să îl poată urmări penal pe șeful Senatului, ca pe orice cetățean.

15 mai 2019 15:58

Cum altfel?! Normal ca hotii nu pot fi de acord cu vreo masura luata impotriva lor.

15 mai 2019 14:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.