Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Am avut multe discuţii cu liderii europeni şi despre Schengen, şi despre MCV şi am fost foarte aproape să rezolvăm aceste două probleme, extrem de aproape, dar, ce să vezi, am avut din ianuarie 2017 o guvernare care în loc să continue să consolideze instituţiile statului s-a apucat să distrugă instituţii ale statului, să îndoaie legile Justiţiei pentru ei, nu pentru români şi atunci foarte mulţi au început iarăşi să aibă îndoieli. Nimeni din UE nu are îndoieli în ceea ce priveşte voinţa poporului român, românii sunt foarte bine cunoscuţi în Europa şi avem aproximativ 4 milioane de ambasadori, sunt românii noştri care lucrează peste tot în Uniune, sunt foarte apreciaţi, deci nu asta este problema. Problema este guvernarea, această guvernare toxică, pesedistă, eşuată, care vrea să ne ducă în timp înapoi în loc să ne ducă înainte, de asta nu suntem în Schengen, de asta nu se va renunţa foarte repede la MCV. Umblă ei şi povestesc că europenii nu ne vor, că Iohannis ne trădează, că x şi y fac lobby împotriva României. Fals, totul fals. Singurii vinovaţi pentru care nu suntem astăzi în Schengen şi mai avem în continuare discuţia despre MCV sunt pesediştii prin guvernările eşuate pe care le-au construit din ianuarie 2017 încoace şi este păcat şi cum scrie chiar pe panoul lor: România merită mai mult decât PSD", a spus Iohannis, la Ploieşti, la lansarea volumului "EU.RO - Un dialog deschis despre Europa", care a avut loc la Casa de cultură a sindicatelor.


Comentarii

Victor Din Rezolutzia Parlamentului Uniunii Europene si din declaratziile Liderilor Uniunii Europene reese fara tagada ca "Fat Frumos"-Partea buna a Statului Roman este Iohannis, garantul Statului de drept in Romania iar "Zmeul cel Hidos-Partea Rea a Statului Roman este Clanul Mafiot Interlop PSD-ist condus de Dragnea-acest PARIA al Europei si SUA (Americanii nici nu i-au dat viza de intrare in tzara lor ca la ultimul Borfash-Golan....) iar socialistii lui europeni l-au huiduit la Madrid....si de vreo luna s-au inghetzat relatziile de catre PES cu ei, PSD-istii....Blestemul cel mare pentru Romania este ca afecteaza pe totzi romanii, totzi suntem aratatzi cu degetul ca marginalii Europei...SI DRAGNEA MAI MINTE PROSTIMEA PROASTA CA EI SE DUC PATRIOTZI IN EUROPA....DEGEABA SE DUC CA NU-I AGREEAZA NIMENI, NU AU NICI O INFLUENTZA ACOLO....MAI BINE STAU "PE CUR" ACASA CA NE FAC DE RAS PESTE TOT IN LUME....

16 mai 2019 13:09

USR Da mă ai dreptate, dar stai liniștit că și de voi să saturat lumea. USR e solutia. Singurul partid curat care este ținut jos in sondajele comandate de PSD și de PNL. Un partid care a ajuns al treilea partid din Romania într-o perioadă scurtă. USR va tăia pensile speciale, ajutoarele sociale și va baga penalii la pușcărie.

15 mai 2019 22:39

Fara HOTIE ajungem departe! Politicienii unei tari sunt oglinda poporului. Noi suntem principalii vinovati, noi i-am votat sau nu ne-am prezentat la vot, noi le-am inghitit minciunile si hotiile lor. Noi suntem cei care ne lasam manipulati de ei. De ce platim noi fara a avea vreo vina datoriile facute si furate de toti hotii mana in mana cu hotii din politica???????? Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

15 mai 2019 20:19

Uta Tu ca de obicei esti nevinovat nevoie mare ,cred ca esti putin sarac cu duhul ,numai sa arati cu degetul la altii iar tu sa fii primadona nu crezi ce e cam mult !!

15 mai 2019 17:11

Ecce Cur Rupt, găozar plătit si sodomizat de Șerban Nicolae Mananc cacat, vomit cacst.

15 mai 2019 0:18

Ecce Kurrupt Pizdacii - Singurii vinovați pentru că nu suntem pe scena eurovizionară sub rochia de mireasă a lui Konchita Wurst să cântăm la flautul care nu se aude și mai avem discuția pe tema neprihănirii.

14 mai 2019 21:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.