Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Din partea mea, Guţă Nicolae Magnificu, dedic această melodie pentru cel mai tare partid posibil!”.

Ce rabla la legume? (Dai o roşie de la multinaţionale, primeşti în schimb o trandafirie de Calafat – mănânci româneşte, votezi româneşte). S-a terminat cu vrăjeala. A trebuit să vină Guţă să ne dea de cap, să tranşeze europarlamentarele. Ascultaţi aici cel mai mesaj bun – informativ, imperativ, persuasiv, estetic, bengos: „De vrei gustul fericirii/ Ştampilează trandafirii!”. Pe barosăneală: „Noi suntem aşii puterii/ Şi noi vrem binele ţării”.

Integral pe GândulComentarii

Fara HOTIE ajungem departe! Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

14 mai 2019 14:34

tiganiada Exact asa ! Baih pulagai Guta si maneaua-i adevarata mea fericire ! Nu voi aia care de ura fata de PSD ati ajuns sa va injurati parintii si bunicii ! Si asa le doriti moartea ! Mi se rupe de ce zik academicienii lu` peste prajit, aia care iubesc maneau doar daca iau un kil de ceva la caita ! Imi belit pula cacaciosilor !!!!

14 mai 2019 10:07

Marius Pai normal știut că țiganii votează PSD, partidele de opoziție (PNL, USR) vor condiționa accesul la ajutoare sociale așa cum e și normal. Ia mergeți în Franța să vedeți în ce condiții beneficiezi de RMI, nu ai dosar la Pole de emploi activ ciuciu ajutor. In Anglia daca nu mergi la semnat și căutat de joburi la Job centre ciuciu Benefict. Numai noi dăm ajutoare că sunt aducătoare de voturi

13 mai 2019 22:36

Bravo Guță ! Fiecare cetățean cu drept de vot poate alege pe cine vrea, ăsta nu este un subiect de ură ori dezbinare_pentru cei sănătoși la cap.

13 mai 2019 13:34

Bravo Guță ! Fiecare cetățean cu drept de vot poate alege pe cine vrea, ăsta nu este un subiect de ură ori dezbinare_pentru cei sănătoși la cap.

13 mai 2019 13:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.