Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Din primele semne, am înțeles că la Sibiu n-a fost un summit adevărat, ci o întîlnire propagandistică de susținere a lui Klaus Iohannis. Pretinsul document livrat presei sub forma unei Declarații de la Sibiu nu este decît o scrisoare siropoasă de încurajare a cetățenilor europeni. În plus, după cum scrie Le Figaro, pretinsul summit a fost și o tîrguială pe viitoarele funcții ale Comisiei Europene.

Iată ce scrie și presa geramnă după marele eveniment de patru castraveți de la Sibiu:
”La Sibiu, liderii UE fac toate eforturile pentru a demonstra unitate. Dar poate UE să găsească un numitor comun în punctele importante?” – se întreabă, încă din titlu, corespondenții FAZ.

Integral pe CotidianulComentarii

DA, DA, DA..........DA)))))))))))))))))))))))))))). Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

15 mai 2019 23:38

Gaozar Nistorescu Zdreanta comunista !

13 mai 2019 10:14

Un Cetatzean Ceva "nu se leaga" in scrierile dumitale, Domnule Nistorescu....cat si stropshelilor de la Antena 3 si Romania TV cat si a altor ziaristi si deontologi bine platitzi din Subventzia babana a PSD-ului, adica din bugetul tzarii, adica din taxele si impozitele prostimii mamaligare.....In PRESA STRAINA cat si in opinia Liderilor Europei prezentzi la Summitul de la Sibiu...."Fat Frumos" adica partea buna a Statului Roman este reprezentata de Iohannis....iar "Zmeul cel Hidos", adica partea rea a Statului este reprezentat de Coalitzia de la Guvernare PSD+ALDE....Ca de aceea familiile lor politice europene i-au pus rushinos "la coltz"....De se invartea fara s-o cheme si invite nimeni injositor de tot Madam Dancila prin orase din Ardeal din vecinatatea Sibiului....s-o mai fluiere si huiduiasca si totzi ardelenii...."CAND SEMENI VANT, CULEGI FURTUNA....Asa a procedat PSD-ul....si la intern si la extern....Si romanii in marea lor majoritate au intzeles....cei ce au creer sa intzeleaga....

13 mai 2019 7:34

Kellogg (anti-)Cristian sa stiti ca va învârtiti în zadar în juru' "nucleului dur" al EURO-poollii, daca nu binevoiti a deschide larg ciocu' sa va ejaculeze "foduri" pe esofag - asa ca SA IESIM Cu TOTII ÎN CHILOTZI LA METROU (si convingeti-va si minorii din dotare sa fucka lafel, n.m.) siI va ÎMBOGATITI cât ai zice EURO-peste! Cu respect, Marc Detroux de Bruxelles

12 mai 2019 23:08

Victor Pop(izd)escu muistilor dela Cotidianu', voi chiar nu stiti sa sugeti EURO-poolla, sa trageti pe EURO-rât "microdoze" si sa ... #REZIST!-ati?! Voi n-ati aflat oare înca ca Corruptia Ucide în Chilotzi, la Metrou?! Ma tem ca degeaba va vântura alde Corina Creatza bashinile alea de "fonduri" pe la nas, ca voi nici sa le "absorbiti" nu sunteti în stare - IA HAI SIKTIR!

12 mai 2019 22:51

Kuminecăturile Gemene Așa ecce. Cristian Homobuci poate să-l arate cu degetul pe Infractorul Șef, sau șeful infraktorilor... El ecce sus și vede, să ne judece cum crede!

12 mai 2019 15:55

Ecce Kurrupt Evident Klaussfinkter Wurst Johannis s-a poziționat strategic, a pus vaselină și a dat ce are mai bun ca dintre propriile buci. Eurovizionarii evident în semn de apreciere l-au apucat cu ambele mâini pe la spate și i-au făcut o frecție cum se cuvine, nicidecum la piciorul de lemn. Acum cică au apărut zvonuri că neprihănitul de căcat servește interese eurovizionare. Să analizăm un pic că care ecce treaba: Domnul Klaussfinkter venea pe autobahn și imediat după întrarea pe plaiurile mioritice după ce drumul s-a îngustat și s-a întunecat a văzut un român în șanț. Era pe jumătate mort, jefuit și la kuru gol. L-a luat la el în Mercedes și l-a dus la un motel unde l-a îngrijit personal toată noaptea. Apoi i-a dat și doi euro nerambursabili hangiului pentru eventuale cheltuieli medicale suplimentare. Ce să faci dacă nu ecce spitale... Evident bunul samaritean servește interesele majorității covârșitoare de 8,333 procente a românilor iar aceste interese ecce străine pizdacilor penali.

12 mai 2019 13:50

FRATE-SO FRITZ Cornel Nistorescu, ai perdfectă dreptate: a fost o întâlnire de gradul 10 perticipanții având dese junghiuri în colon spre anus, în timp ce, numitul iohannis, mai cunoscut sub numele de apendice inutil, adică un organ care putea fi extirpat în orice moment fără să i se simtă lipsa...

12 mai 2019 13:26

Gicu TU, autor de CACAT, nu intelegi nimic din politica, sau esti un pupincurist PSD, prea infocat... COTIDIANUL, un ziar de propaganda PSD-ALDE....!

12 mai 2019 12:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.