Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a făcut un apel la români să meargă să voteze la referendumul pe justiție din 26 mai și la alegerile europarlamentare și a dat asigurări că acest vot contează. „Vreu să văd cine este împreună cu mine pentru o Românie europeană, pentru o justiție dreaptă”, a spus președintele.

„Bună seara! Dragi români, avem referendum pe 26 mai. Am semnat astăzi decretul și am convocat acest referendum împreună cu alegerile europarlamentare. Vă aștept la vot, la referendum și la europarlamentare!

Integral pe Digi24Comentarii

Emil din Dublin Romani cu mintea la cap mergeti la vot. Chiar vreti ca “Ciuma rosie” sa stearga Romania de pe harta Europei? Va doresc un Paste fericit!

26 aprilie 2019 13:24

Sicterescu Baih....PSD, de de dracu nu-l bagati afara pe individu` asta ?! Care ne cheltuie degeaba banii, tradeaza interesele tarii si vorbeste numa` prostii ??? Sictir !!!

26 aprilie 2019 11:41

Intrebarea zilei Intrebarile referendumului sasesc nu se mai refera la tampenia cu..."justitia lui" ?

26 aprilie 2019 11:38

Lute=v, un imbecil împuțit, deranjat de etnia lui Iohannis Scârboasă ființă!

26 aprilie 2019 11:34

Lute Bai Joianis intrebari de Gaga cu un iz de Madalina ,tu nu ai pus intrebarea asta ci intrebarea tampita cine e impotriva coruptilor unde te-ai uitat si pe tine dar la asa intrebare trebuie sa fii tamp rau sa spui NU.Gaga germanul !!

26 aprilie 2019 10:29

Cristian Mitralieră, zis și Sodomitul Ii vom mitralia pe toti cei 95% dintre români care nu pun botu la minciunile lui Dragnea.

26 aprilie 2019 10:28

Ecce Kurrupt, militant PSD Sunt un travestit cu genitalele extirpate, adus de Dragnea din Brazilia. Am învățat câteva zeci de cuvinte, cele care mă interesează mai mult: kur, rupt sfincter, arianus, anal, oral, etc.

26 aprilie 2019 10:25

Nazistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu,Neomarxistu Dragi Ardeleni,Bănățeni,Bihoreni,Bucureșteni....cei ce produceți mult pentru bugetul acestei țări....IEȘIȚI LA VOT.... ieșiți la vot și apărați-vă munca și inițiativa....că altfel banii produși de voi se redistribuie celor mai puturoși din țara asta....Nu vedeți că Dragnea-Dăncilă și Gașca lor vor să dea moca din banii munciți de voi cîte 20 000 lei/gospodărie la puturoși în Moldova....vor pod peste Dunăre la Zimnicea în Teleorman după modelul lui Ceaușescu cu Scorniceștiul....Cei productivi, corporatiști, privații, cei cu mici afaceri....IEȘIȚI LA VOT....că banii voștrii sunt deturnați de ^Ciuma Roșie^ în buzunarele funcționărimii bugetare tocmai la cei ce nu produc nimic, ci doar consumă și vă pun bețe în roate afacerilor voastre.....acestă oligarhie funcționărescă care s-a întins ca o caracatiță peste tot și ^suge^ tot și mai vor și Șpăgi și Comisioane ....

26 aprilie 2019 9:10

De ce folosește P$D doar postaci homosexuali? Pentru că poate Fiind homosexuali, sunt dezinhibați și sunt porniți împotriva moralei creștine.

26 aprilie 2019 8:50

Ecce Kurrupt, homosexual psd-ist, cum o indica și numele ales în mod liber Și, da, am curul rupt de atâta sex anal.

26 aprilie 2019 8:45

Ecce Kurrupt, militant PSD, găozar dragnist trist De fiecare dată când îl văd pe Dragnea la televiziunile dragniste, îmi vine s-o iau în cur. Dacă nu găsesc un client, am un vibrator numit "Dragnea". Mă satisface de fiecare dată.

26 aprilie 2019 8:43

PSD: cum sa mărim alocațiile copiilor? avem 170.000 de pensii speciale Mai v, ție si dacă Iisus ți-ar spune că Dragnea e corupt, tu tot l-ai linge in fund pe Dracnea. Ești prea imbecil ca să gândești critic.

26 aprilie 2019 8:35

Georgiana Ce contează ^amănuntele astea^ pentru PATRIOȚI ???....PATRIOTU este o specie rară PSD-istă la suprafață (la piele) dar la INIMĂ și CREER este o specie TRĂDĂTOARE și HOAȚĂ....Îi doare-n cur de Romania și poporul roman...Ei s-o ducă bine cu odraslele lor, să poată fura, lua Șpăgi și Comisioane fără să-i găjbească justiția...Nu ați văzut și voi Clanurile Interlope ( din cel al Sportivilor, al Duduienilor și care or mai fi fost....) ce l-au însoțit pe Dragnea la înfățișarea de la ÎCCJ ???.....Mafia Interlopă cu Mafia Politică PSD-istă au același interes și și-au dat mîna în Romania....Se sprijină și interferează una cu alta....Noi, victimile și prostimea, la căcat !... și la muncă să avem de unde fi furați, jăcmăniți și jefuiți.... Să dăm taxe cît mai mari și multe la stat și autorităților locale....dar și să lăsăm portofelele și casele iar Băncile să lase ATM-urile la mîna Clanurilor Interlope....

26 aprilie 2019 7:50

v Am citit toata cuvintarea lui Ghiolbanis de pe DIGI24. Se vede de departe ca toata actiunea lui, in fapt este pt schimbarea actualului guvern ales democratic cu guvernul lui (pe care nu a reusit sa-l formeze). Nu a mai spus ca cei din guvernarea actuala o sa fie gazati, in rest tot ce i-a venit la gura. Oare astfel de oameni merita Romanii, ca Ghiolbanis. Javra Ordinara, Iliescu?

26 aprilie 2019 0:16

Federatia PEDO-Asociatiilor de EURO-bulangi LGBT-ORL Bine, da de noi nu zice nimica, sa ne POPO-partenerizam si noi un pic, ca sa putem sa "adoptam" niscaiva prospaturi?!

26 aprilie 2019 0:16

Doris La Referendum sa iesi tu cu ma-ta si cu aplaudacii! ! Sa vedem procent de 17% ..... A doua zi DEMISIA FRANACHE!!!!!!! Tu cu Guvernul "TAU" si cu agenturile care te-au plantat!

26 aprilie 2019 0:08

Nu inteleg, care va fi întrebarea? Permite ”legea” să se pună problema dacă să rămână PSD la guvernare? Așa putem să ne punem problema dacă să mai exista PNL, USR, PSD...., adică să desființăm, absolut, toate partidele. dacă se pune problema să nu mai existe PENALI în funcții publice, este fff bine!!!! Dar în aceste condiții, trebuie să plece și PENALUL de Iohannis. Iohannis este PENAL, deoarece a făcut FALS ÎN ACTE OFICIALE, a FURAT CASE ........s.m.d. Prin urmare ”tovarășe Johannis” ai grijă pentru cine sapi groapa! Nu mare ar fi mirarea ca tocmai Iohannis să cadă în groapă!

25 aprilie 2019 20:25

Marius Stai liniștit klause că români sau prins de jmecheria PSD. Eu unu m-am saturat de surprizele neplăcute pe care mi le-a făcut PSD-ul de doi ani încoace, pe 26 mai am și eu mica mea ocazie de a face și eu o surpriză neplacuta lor.

25 aprilie 2019 20:23

Kuminecăturile Gemene Dacă majoritatea covârșitoare a românilor nu ecce de acord cu pizdacii și vin să șadă cu mine la masă să înbuce o felie din cozonacul meu eurovizionar, avem un mandat să acționăm. Imediat, a doua zi! Tăiem a doua felie din capătul celălalt al cozonacului și nu mai întrebăm încă odată "Înbuci ceva?". Dragii mei, trecem la acțiune. Eu ecce Klaussfinkter Wurst Johannis și am aprobat acest mesaj electoral. Arianus Uber Alles!

25 aprilie 2019 20:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.