Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şeful statului are toate şansele să-şi asigure un al doilea mandat la Palatul Cotroceni, în condiţiile în care conduce detaşat cursa pentru prezidenţiale, potrivit ultimului sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM.


Klaus Iohannis ar fi votat de 44.3% dintre cei care au răspuns la sondajul realizat de IMAS la comanda Europa FM. Acesta e pe un trend crescător, spre deosebire de al doilea clasat, Călin Popescu Tăriceanu, cu o intenţie de vot de 16,1% (cu 1,9% mai puţin ca luna trecută).

Integral pe AdevărulComentarii

Ecce Kurrupt Eșantionul stratificacat, franjurat pe mai multe nivele, prin telefonul fără fir, cu degetele aleatoriu în sfinkter și bilet de masă la restaurantul stil bufet "înbuci cât poți" Masa Tăcerii oferit pentru toți fomiștii care au acceptat să participe. Întrebucerile au fost următoarele cu răspuns pe scara de la 1 la 17: Înbuci încă o felie cu domnul Președinte Klaussfinkter Wurst Johannis? Dorești ca Inamicul Public nr 1 să fie în continuare în libertate și să candideze la alegerile prezidențiale? Dar Inamicul Public nr 2? Ce zici de Minciurianul de data trecută? Tehnocrăcănatului câte puncte dorești să-i bagi între buci? Ești ungur?

5 aprilie 2019 18:26

Kakariciu Kukuriceanu sa-si vada de cele 4 sau 5 neveste caci nici eu nu mai stiu cate a avut. Sigur nici el nu stie cu cate s-a culcat. Mai bosorogule, ti s-a terminat benzina

5 aprilie 2019 18:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.