Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă i-a criticat miercuri pe toți partenerii României care au avertizat-o în ultimele zile să nu dea OUG-ul cerut de Liviu Dragnea pentru modificarea Codului Penal. Dăncilă i-a atacat în debutul ședinței de guvern pe Frans Timmermans, Antonio Tajani, Corina Crețu, dar cel mai dur i-a criticat pe ambasadorii celor 12 state partenere care i-au adresat azi o scrisoare prin care o avertizau să nu adopte OUG pe justiție.

De remarcat că Dăncilă nu a spus nimic despre eventuala adoptare în ședința de azi a unei OUG penru modificarea Codurilor Penale.

Integral pe G4media.roComentarii

Nicholas Inchizitia Europeana Rediviva...... Nimeni nu are voie sa faca altceva decat zic ei.... Huooo, lepadaturilor! Franache de Timmermans si gasca, fac bale la gura..... Poate se inneaca si scapam de ei!!! :):):)

3 aprilie 2019 20:54

Geo Avea dreptate Băsescu cînd a declarat că și cancelariile străine au ^mirosit-o^ pe Dăncilă că e proastă....și nu se uită cam nimeni în gura ei de acolo....

3 aprilie 2019 19:32

ilie marcu asculta Viorico,daca te.....contra vintului vei fi umpluta cu rahat,si nu te va spala nimeni Dragnea he he nu te va putea scapa!!!

3 aprilie 2019 18:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.