Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este „aproape hotărât” să convoace referendum în ziua alegerilor europarlamentare, 26 mai, pentru că este nevoie de o analiză profundă, care la Cotroceni a început.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, la o dezbatere organizată de Festivalul OneWorld, ce garanţii puteam avea că referendumul pe justiţie va avea loc curând.

Integral pe Digi24Comentarii

Pentru a-l scapa pe dracnea de puscarie psd distruge TOT si o lasa pe Corina Creatza sa suga EURO-poolla de una singurica, desi ea are gura mica (si gaoaza cu hemoroizi la calea de acces)

20 martie 2019 23:31

Ion Georgescu Probema ce mare e ca candidatii PSD nu stiu / nu sunt capabili sa suga EURO-poolla cf. normelor "europene" si nici nu (sex-)appeleaza la Corina Creatza sa le arate cum se fukce!

20 martie 2019 23:27

Ion Georgescu Marea tragedie a țării anul ăsta este că PSD-ismul n-are candidat eligibil in alegerile prezidențiale....Dragnea, Infractorul Condamnat...acum și beteag....cel ce l-a supt juna blondină facînd adulter de cînd era însurat și pleca cu ea în Brazilia....saracuțu, de atîta supt s-a ridicat pe maduva spinarii și l-a afectat la nervu șciatic....Oricum are 5 sau 6 % intenție de vot....Așa că Iohannis v-a defila către al 2-lea mandat....Este inteligent, prezentabil, elegant, sănătos și sportman,nobil, cunoscator a mai multor limbi străine, agreat de mai marii lumii....Pe cînd Dragnea este pus la colț și huiduit și de ai lui socialiști europeni (Vezi ce s-a întîmplat la Madrid)....Păi ce, noi romanii avem nevoie de un Președinte ținut la colț și neagreat de cancelariile străine ???....Să ne înjosescă toți în lume și-n Europa !...

20 martie 2019 19:33

Toader SLUGA PSD in loc sa slujeasca tara, sa respecte recomandarile Comisiei Europene privind reformarea Justitiei, Toader sluga psd, face tocmai pe dos, doar pentru a servi intereselor coalitiei PSD-ALDE. Toader a tradat justitia si s-a inrolat definitiv in armata PSD&ALDE de distrugere a justitiei si a tarii. El e principalul arhitect al demolarii fragilei justitii in Romania. Acum semnalul este: Liber la furat pentru PSD si Alde. Fara slugile de la CCR Tudorica nu ar fi contat si ca orice papitoi tot pe limba lui va disparea , acest universitar ,avocat , notar si venetian , all in one , adica un nimic din fiecare.

20 martie 2019 14:22

Pentru a-l scapa pe dracnea de puscarie psd distruge TOT Cum se face ca timp de 5 ani nu a contestat nimeni componenta completurilor ... Desigur, a venit randul infractorului-sef DRACnea sa ajunga la ICCJ si atunci jegurile politruce din CCR au executat porunca mafiotilor transmisa de menestrelul justitiei tudorel toader, SLUGA. Nu mai bine ne explica psd-eii si membrii coalitiei ai lui ALDE tariceanu, cum se face ca dintre cei 9 membri ai CCR doar unul singur este judecator, restul fiind doar niste fosti politicieni, avocati sau simpli consilieri juridici ?

20 martie 2019 14:08

LEGEA sa conduca RO Nu HOTII Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenorocesc RO si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal sunt pentru binele tarii si al Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta nu-i DEMOCRATIE. Penali, condamnati definitiv, in loc sa stea la puscarie conduc Romania. TARA VREA ACUM REFERENDUM IN CARE HOTII SA STEA LA PUSCARIE NU IN FRUNTEA TARII SI, TOATE LEGILE DIN ULTIMII DOI ANI ABROGATE.

20 martie 2019 14:03

pedelistul ...liberal Si....ce faci sasule ? Dai cu banu`....?

20 martie 2019 12:10

Sandu Dragi concetateni ! De cativa ani va rog sa va treziti. Acest presedinte lucreaza pentru agenturi straine si se stradueste din rasputeri sa distruga ROMANIA

20 martie 2019 8:19

#NU-MERGEM-LA-REFERENDUM!!! Clar suntem HOTĂRÂȚI SĂ NU PARTICIPĂM LA REFERENDUM!!!!! De banii cheltuiți, cu prostia de referendum, se pot face ”spitale, gradinițe, scoli, autostrăzi” .....

20 martie 2019 8:17

Ecce Kurrupt, troll platit de Rusia, miitant PSD Ah, câîmi place slobozul sovietivc!

20 martie 2019 6:17

Ecce Kurrupt, cur rupt de psd-iști Liviu Dragnea, fapt banal, ma fute in cur, anal!

20 martie 2019 6:13

Ecce Kurrupt Sunt aproape hotărât, adică în proporție covârșitoare de 8,333 procente. O să pun tuturor românilor întrebucerea odată cu alegerile eurovizionare: "Doriți să urcați pe scenă sub rochia lui Konchita Wurst și să cântați la flautul care nu se aude alături de mine?" Da sau Nu? Sper să nu stea toți fanaticii acasă cu ușa din dos încuiată ca la lecția cu familia... Ce?! Ecce vorba de Justiție?! Întrebucerea trebuie să nu fie pe românește și se rezolvă și asta. De exemplu oricum altfel decât: "Doriți ca Inchiziția să aibă dreptul să vă spargă ușa din dos și kuriștii să vă bage o sondă în sfinkter ca să afle adevărul pe care îl ascundeți în fundul kurcubeului?" Da sau Nu?

20 martie 2019 1:06

alupigus CINE SE CREDE JIGODIA ASTA DE PRESEDINTE ETNIC GERMAN , DUSMAN AL ROMANILOR ?

19 martie 2019 22:50

Președintele ”nostru” este un PREȘ-edinte ”copy-paste” Și Băsescu a procedat în mod identic.

19 martie 2019 21:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.