Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Moțiunea simplă îndreptată împotriva ministrului Justiției Tudorel Toader a încins la maximum spiritele în interiorul PSD. Liviu Dragnea și Marcel Ciolacu s-au certat miercuri în văzul lumii, mărul discordiei fiind tocmai această moțiune simplă, despre care s-a speculat în ultimele zile că liderul PSD ar fi vrut-o trecută.

Secretarul Camerei Deputaților, Iulian Bulai și liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, au relatat miercuri, pentru Mediafax, că la finalul ședinței de Birou Permanent, președintele forului, Liviu Dragnea și chestorul Camerei, Marcel Ciolacu, ambii de la PSD, au avut o discuție foarte tensionată. „S-au certat dl. Dragnea cu dl. Ciolacu la sfârșitul ședinței, au început să se certe foarte urât. Nu știu pe ce temă, nu era la microfon. Erau la prezidiu, la biroul președintelui, și s-au certat toată calea până la ieșirea din sală”, a declarat Iulian Bulai, secretar al Camerei Deputaților, prezent în sală în momentul discuției dintre cei doi social-democrați.

Integral pe Cotidianul