Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Intre atatia aplaudaci in calduri care luni seara si-au dat drumul pe cand urmareau atacul lui Frans Timmermans la adresa Romaniei, replica slobozita de Liviu Dragnea a venit ca un dus rece peste toti malahistii adulatori ai globalizarii neo-marxiste. Cine se astepta ca liderul PSD sa ia pozitia strutului a pariat gresit, dar sa nu ne bucuram timpuriu, caci in politica punctele de vedere sunt ca fluxul si refluxul, ajung inspumate la cetatean si se-ntorc vlaguite la receptor.

Ne-a scos la tabla un ipocrit pentru care interesul poarta fesul, asta am inteles din cuvantarea prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene. Occidentul a primit tot ce se putea da din partea Romaniei, de la fabrici inchise la banci si companii mari din industrie, insa hapsanul stapan de la Bruxelles vrea mai mult si mai mult. Si sufletul, daca se poate, de aia duce acum o lupta crancena impotriva oranduirii de drept pe care Dumnezeu a lasat-o pe acest pamant.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.