Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

S-a dat oficial drumul la campania de scoatere a României din Uniunea Europeană. Liderii PSD au lansat discursuri anti-UE, spunând că România e suverană să decidă orice vrea şi nu e la cheremul nimănui. Da, dar atunci îşi ia „jucăriile“ şi pleacă (sau e dată afară) din UE, pentru că nu respectă tratatele de aderare semnate. Adio fonduri nerambursabile, adio locuri de muncă pentru patru milioane de români, adio libera circulaţie a persoanelor şi mărfurilor. Noi nu suntem Marea Britanie!

S-a dat oficial drumul la campania de scoatere a României din Uniunea Europeană. Coaliţia PSD-ALDE dă cărţile pe faţă şi nu se mai ascunde după perdea cu intenţiile sale de a sacrifica totul de la caracterul democratic al statului român la destinul european şi parteneriatul euroatlantic al României, constată ADEVĂRUL. Reacţia a venit după ce prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, tot socialist, a criticat guvernarea PSD.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a mustrat, luni, pe cei din coaliţia PSD-ALDE pentru modul cum în ultimii doi ani au lucrat pentru mutilarea legilor Justiţiei şi a Codurilor Penale, oficialul de la Bruxelles arătând că România face paşi înapoi în ceea ce priveşte lupta împotriva corupţiei şi apărarea libertăţii presei, amintește GÂNDUL. „Faţă de rapoartele anterioare, situaţia s-a degradat. Ar fi o tragedie dacă în ultimul kilometru al maratonului aţi începe să alergaţi în cealaltă direcţie“, a declarat Timmermans, în cadrul Comisiei pentru libertăţi civile.

Mai mult, afirmă NAȚIONAL, reprezentantul Comisiei i-a avertizat pe Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu şi colegii lor din coaliţia majoritară că România ar putea fi adusă în faţa instanţei. „Dacă vom ajunge la concluzia că regulile sunt încălcate, nu vom ezita să luăm măsurile necesare, chiar să aducem în faţa instanţei Guvernul român. Facem apel la Guvernul României să readucă pe calea cea bună procesul de reforme. Concret, să dea curs recomandărilor din raportul MCV din 2017, recomandărilor Comisiei de la Veneţia şi recomandărilor GRECO.

Prima reacție din România a venit, cum altfel, chiar de la președintele PSD, Liviu Dragnea, care susține că România a fost ameninţată „brutal“. „Trebuie să recunosc că sunt destul de dezamăgit de această atitudine pentru că nu mi-am imaginat niciodată că o ţară intrată în Uniunea Europeană va fi ameninţată în felul acesta, atât de brutal. Aceasta de fapt nu a fost o dezbatere, a fost o listă de luări de poziţii stabilite dinainte, o condamnare deja, înainte de a se studia probele, ca să spun aşa, că am experienţa asta nefericită", a declarat Liviu Dragnea la ANTENA3.

Mult mai dur în limbaj a fost liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, cel care i-a cerut prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, să demisioneze urgent, susţinând că declaraţiile acestuia din Comisia pentru libertăţi civile a Parlamentului European privind situaţia din România „au umplut paharul răbdării“, anunță COTIDIANUL. „Ar trebui să ai bunul-simţ de a nu rosti asemenea absurdităţi în Comisia pentru libertăţi civile din Parlamentul European. Noi, în România, am mai văzut mentalităţi ca a ta. În anii ’50“, a subliniat Şerban Nicolae, precizând că Timmermans s-a „acoperit de ruşine“.

Atacul a fost continuat de deputatul PSD Cătălin Rădulescu- mitralieră, care a declarat marţi că este „din ce în ce mai eurosceptic” şi a cerut demisia preşedintelui şi prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker şi Frans Timmermans, anunță ROMÂNIA LIBERĂ. „Eu cred, de bun simţ, că dl. Timmersmans şi dl. Juncker ar fi trebuit să îşi dea demisia de mult timp, pentru că ceea ce au făcut în România, ce au făcut şi în Ungaria şi în Cehia şi în Polonia“.

Semnalul a fost dat de Daniel Dragomir, fost șef în SRI, arestat de DNA pentru corupție și condamnat în primă instanță la închisoare. Imediat și Ingrid Mocanu, fostă directoare în ministerul Justiției, condamnată și ea la închisoare la fond, tot pentru corupție în legătură cu retrocedări ilegale de terenuri, a cerut ROEXIT-ul. CURENTUL susține că acești escroci sunt supărați că Europa nu vrea modificarea legilor penale în favoarea infractorilor și cer ieșirea României din UE.

Printre lucrurile punctate de Dragomomir în „manifestul anti-UE“: România nu mai trebuie să ţină cont de recomandările Mecanismului de Cooperare şi Verificare, să nu mai fie interesată de Spaţiul Schengen.

Europuls – Centrul de Expertiză Europeană, asociaţie neutră din punct de vedere politic, trage un semnal de alarmă referitor la declaraţiile făcute la Bucureşti despre o posibilă ieşire a României din UE. Principalii vizaţi sunt Marian Munteanu şi Daniel Dragomir, care, în coordonare cu liderii PSD, au transmis mesaje anti-UE, afirmă ADEVĂRUL. „Europuls atrage atenţia asupra manipulării promovate de Daniel Dragomir şi Marian Munteanu ce pledează pentru ieşirea României din UE. Argumentele aduse de dumnealor se înscriu în linia manipulărilor promovate în Marea Britanie în timpul campaniei Brexit“.

Mişcarea România Împreună (RO+) cere partidelor din coaliţia guvernamentală şi Guvernului „să înceteze imediat” orice acţiune politică sau de propagandă care poate duce la scoaterea ţării noastre din Uniunea Europeană, afirmând că, în mod programatic, PSD şi aliaţii săi politici au deturnat România de la traseul european şi s-au folosit fără niciun scrupul de mijloacele democratice pentru a compromite angajamentele ţării noastre la nivel european, singura dorinţă a celor de la putere fiind de a provoca o ruptură între ţara noastră şi Uniunea Europeană, pentru a putea scăpa de puşcărie, anunță COTIDIANUL.

Dacian Cioloş, preşedintele fondator al Mişcării România Împreună, spune că s-a renunţat la orice urmă de responsabilitate politică pentru viitorul României şi a fost lansată campania ROEXIT, prin care se cere retragerea noastră din Uniunea Europeană, fiind evident că există un plan bine pus la punct, la care se lucrează de multă vreme şi în care au fost atraşi şi oameni de bună credinţă cu ajutorul unor false pretexte.

Fostul premier Dacian Cioloş citat de EVENIMENTUL ZILEI, spune că nimeni din România nu a mandatat PSD, pe Liviu Dragnea, pe Viorica Dăncilă sau europarlamentarii acestui partid şi pe cei de la ALDE să provoace retragerea ţării noastre din Uniunea Europeană, el invocând luări de poziţii incalificabile pentru un demnitar sau pentru un reprezentant al României, minciuni şi propagandă pe bandă rulantă din partea PSD cu un singur scop – acela de a-şi scăpa clienţii politici de răspunderea pentru fraudarea bugetului de stat al României.

Deci, constată ADEVĂRUL, s-a dat oficial drumul la campania de scoatere a României din Uniunea Europeană. Coaliţia PSD-ALDE dă cărţile pe faţă şi nu se mai ascunde după perdea cu intenţiile sale de a sacrifica totul de la caracterul democratic al statului român la destinul european şi parteneriatul euroatlantic al României, toate acestea fiind aruncate la gunoi cu scopul de a servi intereselor unei mâini de oameni.


Comentarii

Ion Georgescu Ah, ce va-tzi mai dori voi Clanurile PSD-iste sa nu fie MCV-ul si nici Comisiile Parlamentului European sa jucatzi tzontzoroiu pe grumazul poporului roman, sa furatzi si jacmani tot cea mai ramas in tzara nefurat....Uitatzi-va cata colcaiala pe Legea Offshore si totul doar din cauza comisioanelor babane de ordinul milioanelor de dolari ce unii le asteapta in conturile din paradisurile fiscale ...Si Madam Dancila, o mincinoasa si ticaloasa perfida care dupa ce cu o zi in urma sesizeaza CCR-ul sa-i gaseasca portitza lui Dragnea sa i se schimbe completul de la recurs de 5 judecatori la ICCJ...vine la Parlamentul European, ca ea si PSD-ul ei respecta Statul de Drept dupa ce n-au facut nimic in tzara pentru popor de cand au fost alesi decat au calcat in picioare Justitzia si au calarit procurorii...

4 octombrie 2018 10:32

@ADEVĂRAT VĂ SPUN VOUĂ! Păi ce adevăr bolșevic ne poți spune tu, prostovane?Știi tu, au ba, că Marx și Engels formau un cuplu homosexual, ca și Lenin cu Zinoviev, toți evrei de vază? Stii tu că un alt evreu de seamă, George Soros, a colaborat în tinerețe cu naziștii, la Budapesta, pentru confiscarea averilor celorlalți evrei și trimiterea lor în lagărele naziste? După război, a roit-o la Londra, unde a fost îndoctrinat în marxism de un ”specialist” în materie numit Popper, după care a urmat „școala” Rothschild de furăciuni financiare în State. Mintea ta netedă chiar nu poate să înțeleagă că toate formele de soroșism (doctrine, inițiative, mișcări. ONG-uri) sunt de esență neomarxistă, de fapt neobolșevică, numai că vocabulele „comunism” și „revoluție mondială” au fost înlocuite cu „globalism” și „guvern mondial”? Și cum geme soroșismul în tine, cum poți, prostovane, sa-i acuzi pe alții de bolșevism?! Nici măcar pe Putin nu-l poți acuza de așa ceva! Revoluția bolșevică a fost finanțată și sprijinită masiv de băncile evreiești de pe Wallstreet, de președintele american W. Wilson (cu un ajutor personal pentru Lenin de 20 de milioane de dolari, la valoarea actuală de miliarde!!!) și de Germania imperialistă, interesată să scoată Rusia din primul război mondial. Acum, mUE a luat locul fostului URSS! Pune mâna pe carte, boule, și învață istorie înainte de a-ți da cu părerea!

4 octombrie 2018 6:26

Mircea Draghici Si când spun ca "suntem saraci, puturosi si hotzi" ma am în vedere în primul rând pe mine, desigur. Încolo, ca sa întregesc autoprtretul, mai sunt si dobitoc, semi-animal (filo-pedofil pro-bulan-"gen"-dar, n.m) bubos si cretin!

4 octombrie 2018 6:18

Acest "articol" fukce parte din seria "Vin lacustele, EURO-ciuma, pojarul, holera, ploaia cu EURO-broaste (râioase), "asteroizii", cometzii, razboiul & cutremurul - daca mergeti la REFERENDUM", nu-i asa?! Cu respect, Paulus

4 octombrie 2018 6:14

ADEVARAT VA SPUN VOUA! Bai cacat bolshevic, romanii n-au votat in dec 2016 pt gratierea coruptilor. Futu-ti gura ma-tii de handicapat!

4 octombrie 2018 3:20

Vrabia mălai Viteazul. Băi #rezistaci drogați, autiști și anormali la jucărică, atâta timp cât democrația bazată pe votul românilor va fi respectată, nu veți vedea Palatul Victoria decât pe dinafară! Ca să-l vedeți pe dinăuntru, trebuie să-i spulberați pe jandarmi cu stive de borduri aduse din timp în piață, cu molotoave pregătie în rucsacurile a cel puțin 100.000 de protestanți „pajnici” și cu niște berbeci din aceia cu care slăviții noștri strămoși romani spărgeau zidurile cetăților dușmane. Până nu faceți rost și de niște Kalașnikoave bine educate, iarăși nu prea aveți șanse! Iar dacă nu dați lovitura până la Anul Nou, 2019 va fi un an mort pentru voi și vă veți trezi și făra geaca roșie drept scut. Așa că, vorba Internaționalei bolșevice „Hai la lupta cea mare / Homo cu homo să ne unim / Că ca noi nu e nimeni sub soare / Mai cretini și cu cur mai sublim!”

3 octombrie 2018 20:15

ADEVARAT VA SPUN VOUA! Daca Dracnea mai conduce PSD inca 3 luni, PSD va fi exclus din grupul socialist european.

3 octombrie 2018 19:15

Absolut toate partidele social-democrate europene sustin casatoriile homosexuale. Absolut toate partidele social-democrate europene sustin casatoriile homosexuale.

3 octombrie 2018 18:49

ADEVARAT VA SPUN VOUA! Drgnea fute-n cur Europa. El nu face autostrazi. El fute-n cur!

3 octombrie 2018 18:36

Apel la luciditate UE tocmai c-a mentinut pacea in Europa vestica. A fost cea mai lunga perioada de pace din istoria Europei.

3 octombrie 2018 18:34

O mică scăpare! Citește „Comunității EUROPENE a Cărbunelui și Oțelului”

3 octombrie 2018 17:07

O, ce veste minunată! Dragilor, citiți pe Internet cărțile pe tema „Rădăcinile naziste ale UE” și v ă veți cruci. Actuala UE este urmașa „Comunității cărbunelui și oțelului” pusă pe roate, la ceva ani după război, de un grup de economiști și avocați naziști, scăpați ca prin minune de Procesul de la Nurenberg. Prin organizația amintită și cu ajutorul binevoitor al Unchiului Sam, Germania a transformat înfrângerea din război într-o victorie pe frontul Războiului Rece. S-a ajuns astfel, încet-încet, prin mijloace economice, la ceea ce își dorise Hitler pe căi militare: o Europă unită sub conducere germană, cerva mai prietenoasă cu fostele state europene independente decât un eventual imperiu militar. Proiectul unei Europei Unite este agreat și sprijinit cu mijloace specifice de Oculta globalistă din America drept o etapă intermediară a Noii Ordini Mondiale. Nu întâplător dominația germană în UE este agreată prin prisma adevăratei origini etnice a doamnei Angelika Merkel, care iși duce țara cu entuziasm pe drumul mondializării. Dominația Germaniei în Europa nu convine însă urmașilor lui Churchill, care nu vor să tragă la căruța urmașilor lui Hitler. Londra râmâne, totși, centrul unui imperiu, care nu vrea să împartă potul financiar cu bezmeticii de la Bruxelles! Rămâne de văzut dacă va încuraja și un eventual Roexit. În joc vor mai fi Rusia, China și Turcia. Resursele minerale din România vor fi o pierdere economică pentru UE și una strategică pentru SUA și NATO. Ca urmare, chiar dacă multor români li s-a acrit de UE, nu cred că vom scăpa așa ușor din îmbrățișarea mortală a UE și NATO!

3 octombrie 2018 17:03

Brian Swarran "Daniel Dragomir, fost șef în SRI, arestat de DNA pentru corupție și condamnat în primă instanță la închisoare." De ce nu-i la inchisoare?

3 octombrie 2018 16:54

MOS ION ROATA Partea I : Domnule Timmermans, ca cetatean roman si european de rand, am datoria sa-ti respect functia detinuta si nicidecum pe tine ca persoana. Faptul ca aduci acuzatii nefondate, lipsite de elementul cel mai „elementar” : informarea despre adevar, ma determina sa cred ca esti o marioneta manipulata de fortele obscure, de tip mafiot si criminal care au pus stapanire pe justitia romaneasca. Lipsirea de libertate in Romania, in baza unor dosare fabricate la comanda politica in vederea epurarilor impuse de gruparea mafiota la care am facut referire anterior, in lipsa totala a probelor(in baza unor afirmatii de tip scince fiction regizate de unii magistrati), sau in baza unor probe obtinute fraudulos a devenit un sport national! Insa sprijinirea cu orice chip a acestor haituiri, hartuiri si abuzuri inimaginabile, care vizeaza lipsirea de libertate a persoanei este sinonima cu complicitatea la crima premeditata! Poate cineva din sistem(avocati cerebrali) se gandesc la actionarea la instantele competente din tara si europene a acestor indivizi care sustin lipsirea de libertate in baza unor dosare fabricate si a unor „probe” obtinute prin aplicarea unor protocoale nelegale, abuzive si care adauga la lege! Aceste „protocoale” au fost incheiate de reprezentanti ai statului roman si implicarea directa a statului roman in abuzarea, hartuirea si haituirea propriilor cetateni este mai mult decat evidenta.

3 octombrie 2018 14:18

MOS ION ROATA Partea II : Este clar ca si responsabilitatea pentru aceste faradelegi apartine statului roman. Din pacate statul roman persista in abuzarea cetatenilor romani in dosare fabricate, astfel ca si astazi in baza acelorasi protocoale(fie ele desecretizate sau nu), instantele de judecata le folosesc in motivarea si pronuntarea sentintelor! Aceasta este trista realitate din Romania si din pacate nimeni nu doreste sa-si asume responsabilitate si sa spuna : ajunge! Cei care au stat la baza crearii acestor monstri cu chip de om, imbracati in robe negre si deghizati in „magistrati” astazi se lafaie pe salarii desantate si dezinformeaza, manipuleaza si mint cu nerusinare din dorinta de a-si ascunde faradelegile facute! Iar maimutoi de tip Timmermans, vin, ameninta si dispun ca cetatenii romani de rand sa fie in continuare abuzati, hartuiti si haituiti! Promisiuni politice a celor care in stat sunt responsabili de stoparea acestor faradelegi abunda si apartin ba Prim Ministrului, ba Presedintelui Camerei Deputatilor, ba Presedintelui Senatului, ba Ministrului Justitiei, ba Presedintelui Comsiei Juridice, deputatul Iordache, etc! Insa, concret fapte : NIMIC! RUSINE, RUSINE SA VA FIE!

3 octombrie 2018 14:17

Ion Românu Deloc stimate ABC....(până la sfârșitul alfabetului), ești prea limitat și în afara realității lumii actuale, în care, se pare că trăiești degeaba, având viziunea cozii unui melc. Debitezi tembelisme jalnice sub acoperirea anonimatului... penibelule!!!

3 octombrie 2018 13:38

Mircea Draghici Dupa ce ca suntem saraci, puturosi si hotzi mai avem si arogantza sa zicem ca " nu avem nevoie de banii de la Uniunea Europeana, de subventziile pentru agricultura, de fondurile de intrajutorare".... Ca suntem noi condusi de politicieni coruptzi carora nu le plac aceste fonduri ca nu pot fura din ei este altceva....Avem televiziuni trompete (Antena3 si RomaniaTV) care au patroni condamnatzi cu puscarie la activ datorita hotziilor si acum se fac portavocea altor certatzi cu legea: Liviu Drgnea, Valcov, Daniel Dragomir, Ingrid Mocanu, Cătălin Rădulescu- mitralieră si altzii.... Ce-ar mai vrea ei sa praduiasca ce-a mai ramas nefurat din tzara asta si sa-si cumpere vile pe Coasta de Azur....Sa explice acesti infractori tzaranului roman ca n-o sa mai aiba subventzii pe hectarul de pamant sau pe animalele din curte...

3 octombrie 2018 12:04

Condoru Observ, cu satisfactie, cum incep sa tremure chilotii unora de cand se rosteste si scrie tot mai apasat: ROExit. De cand cu Anglia, continuand cu Polonia si Ungaria, lucrurile devin serioase in sensul acesta. UE nu mai e de mult ceea ce au sperat multi. Principiile si valorile, atat de mult clamate, au fost abandonate si inlocuite cu minciuni, ticallosie, corectitudine politica, neomarxism si alte balarii NWO, iar in locul unei Europe a natiunilor se desluseste tot mai clar un imperiu condus (la vedere) de betivi, poponari si alte curve.

3 octombrie 2018 11:30

ABCDEF Marea Britanie paraseste fara regrete - UE, nu se lasa acesata mareatza tara, calarita de betivanii sefi ai UE, si de fufele macoveice. Romania trebuie sa paraseasca UE, care, numai si numai necazuri aduce Poporului Roman.

3 octombrie 2018 7:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.