Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul Ponta a depus la Parlament programul de guvernare. In textul documentului, la capitolul “Protectia Mediului Inconjurator” se arata ca Guvernul va reanaliza cazul Rosia Montana pentru ca deciziile viitoare sa fie in acord cu protectia mediului si legislatia europeana.

“Avand in vedere preocuparea publica privind cazul Rosia Montana, Guvernul va reanaliza in mod transparent si pe baza de dialog deschis si democratic, situatia existenta astfel incat deciziile sa fie in acord cu interesul national, protectia mediului si legislatia europeana”, se arata in textul documentului.

De asemenea, este subliniat faptul ca viitorul Guvern va institui un moaratoriu privind exploatarea gazelor de sist. “Instituirea imediata a unui moratoriu privind exploatarea gazelor de sist pana la finalizarea studiilor ce se afla in derularea la nivel european privind impactul asupra mediului prin procedeul de fractionare hidraulica”, se mai spune in documentul citat.
Integral pe Green Report