Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PNL solicită demisia preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta a atacat Comisia Europeană, în cadrul reuniunii Asociaţiei Senatelor din Europa, a anunţat liderul PNL, Ludovic Orban.

"În numele PNL, solicit demisia lui Călin Popescu Tăriceanu din funcţia de preşedinte al Senatului, pentru că nu poate să rămână în această poziţie o persoană care utilizează funcţia deţinută împotriva intereselor fundamentale ale României şi a voinţei existente la nivelul acestei instituţii fundamentale. Consider revoltător modul în care, astăzi, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a permis să enunţe o serie de poziţii împotriva instituţiilor europene şi să aducă, astfel, grave prejudicii României. Călin Popescu Tăriceanu a uzurpat funcţia de preşedinte al Senatului întrucât pentru poziţiile exprimate în cadrul reuniunii Asociaţiei Senatelor din Europa nu a avut mandat din partea senatorilor, dar a vorbit în numele lor", a susţinut Orban într-un comunicat de presă.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.