Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Patru explozii s-au produs vineri în centrul oraşului Dnipropetrovsk, din Ucraina, provocând în total rănirea a cel puţin 15 persoane potrivit informaţiilor preliminare, au anunţat autorităţile.

Prima explozie s-a produs la ora locală 11.50 (11.50, ora României), fiind provocată aparent de un "dispozitiv exploziv" plasat într-un coş de gunoi, în apropierea unei staţii de tramvai, a informat telefonic filiala locală a Ministerului ucrainean pentru Situaţii de Urgenţă din acest oraş situat în zona de centru-est a ţării.

Cea de-a doua deflagraţie, tot într-un coş de gunoi, a avut loc la ora 12.20, în apropierea unei săli de cinematograf, a precizat sursa citată.

A treia şi a patra explozie s-au produs în plină stradă la Dnipropetrovsk. Potrivit purtătoarei de cuvânt a filialei locale a ministerului, cea de-a treia deflagraţie a provocat rănirea a cel puţin alte trei persoane.

Ministerul ucrainean de Interne a confirmat într-un comunicat patru explozii succesive.

Integral pe MediafaxComentarii

cenzura la mass-media romaneasca! am tot copiat articole despre evenimente pe care ziarele romanesti le evita! unul din ele este schimbarea unor sensuri din DEX care abia azi sunt comentate la noi! alt eveniment paterecut in tara este "doborarea" unui elicopter moldovenesc dar cu...ucrainieni la bord care cica mergeau la incendii in...Turcia! a cazut imediat ce a trecut granita la Tulcea!...ciudat traseu pt Turcia a elicopterelor.... ce autonomie de zbor au elicopterele moldovenesti, alea vechi ale urss?

27 aprilie 2012 14:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.