Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ce îi aşteaptă pe românii care locuiesc în Marea Britanie după Brexit? Temerile conaţionalilor au fost luate în calcul de guvernul de la Londra, care a organizat întâlniri cu membrii comunităţii româneşti, ca să le răspundă la întrebări. Mesajul a fost clar: britanicii vor ca să românii să rămână în Regat şi după ieşirea din Uniunea Europeană.

Jumătate de milion de români şi-au luat viaţa de la capat în Marea Britanie, pentru că acolo au găsit ce le lipsea acasă: un sistem în care să se poată dezvolta şi care să îi aprecieze la adevărata lor valoare. Iunie 2016, data la care britanicii au decis să iasă din Uniunea Europeană, a adus multă îngrijorare în rândul concetăţenilor noştri mutaţi în Regatul Unit. Guvernul de la Londra a decis să liniştească spiritele şi organizează întâlniri între oficiali şi comunităţile de migranţi, ca să discute despre viitorul comun de după Brexit.

Integral pe Digi24Comentarii

IPOCRIZIE "britanicii vor ca să românii să rămână în Regat şi după ieşirea din Uniunea Europeană." Nu va incredeti in cuvantul lor. Aplicati ptr cetatenie sa vedeti cum nu le mai convine. Vor munca voastra ieftina si atat. Daca va plac asa de mult sa va plateasca ca pe ai lor sa vedeti cum nu le mai sunteti pe plac. Ajutorul de somaj este 12000 lire/an iar contractul de munca al romanilor doar 9000 lire/an. Este bine sa fii britanic, nu ?

6 martie 2018 10:39

Brian Swarran Sigur ca da! Ramane varza neculeasa sau daca e culeasa de britanici ajunge sa coste 5 lire kg de la numai 0,5 lire. Au nevoie de SLUGI. Nu va incredeti in cuvantul britzilor! Am avut contract de munca dar la jumatatea anului fara nici un preaviz ne-a concediat pe toti si ne-a inlocuit cu filipinezi. Luati bah filipinezi,pakistanezi,sirieni,turci ca asa-i politicaly corect! Va-n gura de JIGODII!

6 martie 2018 10:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.