Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un atac nuclear împotriva unui aliat al Moscovei va fi considerat un atac contra Rusiei, a afirmat joi preşedintele Vladimir Putin, avertizând că armata rusă deţine o rachetă de croazieră invincibilă şi va riposta imediat.

"Vom considera orice utilizare a armelor nucleare contra Rusiei sau a aliaţilor ca fiind un atac nuclear împotriva naţiunii noastre. Riposta va fi imediată", a declarat Vladimir Putin într-un discurs rostit joi în Parlamentul de la Moscova.

Liderul de la Kremlin a atras atenţia că armata Rusiei are o rachetă invincibilă, care "poate atinge orice zonă din lume", neputând fi oprită de sistemele antibalistice instalate de Statele Unite în Europa şi Asia.

Integral pe MediafaxComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul MOSCOVA 7/13 HRISTOS 7, TIȘBITUL 13; Moscova 7/12 HRISTOS 7/12; MO.SCO.VA. MO-Oameni, SCO-Școala, VA-Via. Oameni cu școală de la via Lui Hristos și Tișbitul. Școala de la via din Casa Raiului în care stau după care se înfăptuiește întreaga Creație prin Duhul Sfînt între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva). Oamenii stau la această școală ca să dobîndească învățăturile cerești ale Creaționismului între anii 2004-2070.

1 martie 2018 21:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.