Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Migraţia politică este un trend în România, nu mai puţin de 73 de parlamentari mutându-se de la un partid la altul de la începutul actualei legislaturi. Cei mai activi din 2008 până acum au fost cei aleşi sub sigla PSD, 29 de deputaţi şi 9 senatori social-democraţi schimbându-şi partidul.

În top, urmează PDL, 15 deputaţi şi 7 senatori alegând pe parcursul celor patru ani de mandat să renunţe la formaţiunea condusă de Emil Boc. Ultima plecare, cea a Mihaelei Popa a lovit în plin puterea care pierde majoritatea la Senat.

Dintre liberali, doar şase deputaţi şi şapte senatori au ales să-şi schimbe partidul sub sigla căruia au candidat.

Din punct de vedere al numărului de schimbări ale partidului, cel mai "activ" parlamentar este senatorul Liviu Câmpanu, care s-a tot mutat de la PNL la UNPR şi înapoi. Astfel, din 2008 până în septembrie 2009 a fost la liberali, apoi timp de 1 an şi jumătate a stat la progresişti. Ulterior, Câmpanu a revenit pentru o lună la PNL, în prezent fiind din nou la UNPR.Integral pe GândulComentarii

alegator LEGAL este sa te muti! daca consideri ca nu mai esti compatibil cu cei care te au ales! DAR!!!! astazi debandada din politica Romaniei este in primul rand cand s a acceptat sa devina grup parlamentar unpr ul singurul partid pe care nu l a ale s nimeni in parlament!!!format exclusiv din TRADATORI de la altii! Probabil ca la alegeri corecte nu o sa mai intre in parlament aceasta RUSINE NATIONALA!

19 aprilie 2012 23:13

Emil Migratia sau traseismul politic de la un partid la altul demonstreaza ca lipsesc cu desavarsire ideologiile si doctrinele partidelor.Singurul scop al politicienilor actuali este CIOLANUL! Nu are nici un rost sa facem alte comentarii.Totul se invarte in jurul intereselor proprii,nicidecum ale cetetenilor.

19 aprilie 2012 22:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.