Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD Liviu Dragnea a lămurit luni seară, după ședința Comitetului Executiv, cu ce se ocupă noul premier desemnat al partidului, Viorica Dăncilă: „învață” programul de guvernare.

Programul de guvernare nu mai este însă clar nici măcar pentru social-democrați. „Biblia PSD” a intrat din nou în laboratoarele partidului.

”Am discutat despre programul de guvernare, s-au făcut câteva propuneri, se vor mai trimite propuneri. Sunt propuneri foarte bune, de exemplu legea achizițiilor publice. Formăm un grup de lucru din partea noastră, autorități locale, specialiști din ministere și în două săptămâni să iasă cu o propunere a legii care să simplifice procedurile și care blochează investițiile”, a declarat Dragnea după reuniunea PSD.

Declarația lui Liviu Dragnea privind programul de guvernare amintește de cea din decembrie 2016 atunci când învățăcel era Sorin Grindeanu.

„Eu am înţeles acele apropouri foarte subtile legate de programul de guvernare. Nu e nicio ruşine, singurul care ştie acel program din scoarţă-n scoarţă sunt eu, dar şi Sevil Shhaideh a început să se uite şi la părţile la care nu lucrase şi Sorin Grindeanu a început aseară.

E bine pregătit şi deştept şi va învăţa programul. Nu singur, ci împreună cu mine şi cei 3,4 care am lucrat la tot programul de Guvernare”, spunea Liviu Dragnea atunci.

Integral pe CotidianulComentarii

Victor Viorel Ponta Ha, ha, ha! Sărmana Viorica Dăncilă, tocește și buchisește progrămoiul de guvernăreală al partidului împuțit PSD. Va avea nevoie de cel puțin 3 cincinale pentru a-l învăța, că numai o decadă nu e de ajuns. Cum așa? Păi dacă timp de 8 ani a fost eurovacă la Bruxelles și n-a fost în stare să învețe măcar toate statele din UE, cum pula calului o să fie-n stare să învețe progrămoiul de guvernăreală al PSD? Sărmana Viorica Dăncilă băga la Bruxelles într-un interviu Iranul și Pakistanul în UE, deci asta spune cam totul. Mai greu o să-i fie madamei Dăncilă să citească de pe foile A 4 instrucțiunile și ordinele pe care o să i le dea Dragnea pentru a-și îndeplini activitatea de secundar, că premier se știe că e Liviu Dragnea. Ce se va întâmpla dacă madam Dăncilă va citi invers și va aplica cu dosul ordinele lui Dragnea? O să-i dau și eu o mUE lui madam Dăncilă, ca și tonic pentru a reuși să bage la căpățână progămoiul de guvernăreală împuțită al PSD. Punct!

22 ianuarie 2018 20:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.