Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PNL, Ludovic Orban, a cerut, duminică, cetățenilor, să iasă în stradă și să protesteze pașnic, pentru a arăta actualei puteri că trebuie să țină cont de ''ceea ce vrea majoritatea zdrobitoare din societate".

"Suntem dispuși să apelăm la toate formele de protest legale, constituționale (...) pentru a împiedica orice lovitură dată împotriva independenței justiției, împotriva domniei legii, împotriva drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor (...) Apelez la toți colegii mei, la toți simpatizanții noștri să nu fie pasivi, la toți cetățenii români, care se gândesc la binele României. Pasivitatea astăzi este o formă de complicitate (...) Trebuie să ieșim în stradă să manifestăm pașnic și să arătăm acestei puteri că, deși are o majoritate conjuncturală dictată de niște promisiuni mincinoase, (...) trebuie să țină cont de ceea ce vrea majoritatea zdrobitoare din societate", a spus Orban, într-o conferință de presă, alături de liderul USR, Dan Barna, și de fostul premier, Dacian Cioloș.

Integral pe AgerpresComentarii

Stan Păţitul Orbane! mai bine taci ca te scapa si pe time de puscarie.

10 decembrie 2017 20:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.