Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, este trimis în judecată sub acuzația că a săvârşit două infracţiuni de abuz în serviciu, a anunțat, luni, Serviciul Teritorial Constanţa al DNA.

În același dosar sunt judecați Bogdan Mihalca, la data faptei arhitect şef al municipiului Tulcea, şi Maria Brudiu, secretar al municipiului Tulcea, ambii acuzaţi de complicitate la abuz în serviciu.

„În cursul anului 2012, o societate comercială a depus la Consiliul Local Tulcea - Direcţia de întreţinere şi administrare patrimoniu o cerere prin care solicita un aviz pentru amenajarea unei parcări auto. Pe baza acestei solicitări, în perioada iunie - august 2014, inculpatul Hogea Constantin, în calitate de primar al municipiului Tulcea, cu ajutorul celorlalţi doi inculpaţi, a emis în mod ilegal autorizaţia de construire a parcării, în condiţiile în care societatea comercială nu deţinea vreun teren pe care să fie edificată parcarea respectivă”, subliniază comunicatul DNA.

Integral pe România Liberă