Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul thailandez a făcut apel la populaţia din întreg Bangkokul să evacueze capitala în maxim 5 zile. Aceasta din cauza apelor care în curând vor pune stăpânire pe toată metropola asiatică.

Autorităţile locale au rugat oamenii să plece din timp pentru că, atunci când oraşul va fi inundat, evacuarea se va face foarte greu. De asemenea, liderii guvernului de la Bangkok au cerut comunităţii internaţionale să le trimită pompe de scos apa, dar şi bărci, pentru că în câteva zile, acestea vor reprezenta singurul mod de deplasare prin capitală.

Integral pe Money.roComentarii

Touringen Casandra draga, thailandezele te lasa sa termini in guritza lor, de-aia nu au nevoie de anticonceptionale. Si mai iti si multumesc apoi. Sincer, prefer sa se inmulteasca thailandezele decat toantele din europa, pline de fitze, bashini si silicon.

28 octombrie 2011 23:41

nadal4 Sa-si faca barci, platforme ,etc din bidoane de plastic!! Ieftin si rapid dar mai ales PRACTIC SI ECONOMIC.

28 octombrie 2011 20:21

Casandra Foarte bie, astea se inmultesc ca guzganii, avorturile sunt interzise in Thailanda, saracii nu au acces la anticonceptionale. Pamantul nu mai suporta atatia oameni.Si asta e plata.

28 octombrie 2011 19:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.