Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vremea se încălzeşte neobişnuit de mult pentru data din calendar, astfel încât vineri, 6 octombrie, maximele vor atinge în sudul ţării 28 de grade. Veştile de la meteorologi pentru sfârşitul de săptămână nu sunt îmbucurătoare pentru că frigul şi ploile vor cuprinde toate regiunile, în timp ce la munte se anunţă lapoviţă şi ninsori.

De joi, vreme se va încălzi uşor în toată ţara. Înnorări se vor semnala ziua în nordul teritoriului, iar noaptea şi în vest, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va fi slab şi moderat, cu intensificări în regiunile vestice şi nord-vestice, precum şi pe litoral, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 17 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade, mai ridicate pe litoral, spre 16 grade.
Firgul pune stăpânire vineri pe regiunile din vestul, centrul şi nordul ţării, unde va şi ploua.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), în restul teritoriului, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru începutul lunii octombrie. În zona montană înaltă, precipitaţiile pot fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor situa între 13 şi 28 de grade şi cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 16 grade.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.