Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dan Grecu, fiul lui Octavian Grecu, zis "Butoane", reţinut pentru constituire a unui grup infracţional şi trafic de minori a fost adus, vineri, la sediul DIICOT Giurgiu pentru noi audieri, apoi va fi prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit procurorilor, Dan Grecu şi alte două persoane, o fată şi un băiat, ambii de 17 ani, au fost aduşi din arest la sediul DIICOT Giurgiu pentru noi audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

După audieri, cei trei vor fi duşi sub escortă la Tribunalul Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetările anchetatorilor a rezultat că fata racola minore în vederea practicării prostituţiei, acestea fiind prezentate ulterior lui Dan Grecu.

Dan Grecu, fiul lui Octavian Grecu, zis "Butoane", este acuzat de constituire a unui grup infracţional şi trafic de minori, iar joi la locuinţa acestuia au fost făcute percheziţii, fiind găsită una dintre victime - o fată de 15 ani, informa DIICOT.
Integral pe Gândul