Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Astronomii au observat un corp ceresc bizar în centura de asteroizi dintre Marte şi Jupiter. Cele două formațiuni observate orbitează una în jurul celeilalte şi prezintă trăsături asemănătoare cometelor, inclusiv o coamă luminoasă şi o coadă lungă. Specialiştii au clasificat corpul ceresc ca fiind primul asteroid binar, scrie descoperă.ro.

În urma observaţiilor realizate cu Telescopul Spaţial Hubble a fost detectat asteroidul 288P, situat în centura de asteroizi dintre Marte şi Jupiter. Dar la o analiză mai atentă specialiştii au realizat că nu este vorba despre un singur asteroid, ci sunt doi, cu o masă şi mărime asemănătoare.

Science Daily notează că aceștia orbitează unul în jurul celuilalt la o distanţă de 100 de kilometri unul faţă de celălalt.


Comentarii

UP DATE: noi, la ”redacție” suntem ferm convinși că obiectul ”misterios” nu poate fi altceva decât . ORIFICIUL VAGINAL a' lu' MĂ-SA lu' alde FELIX-OCNAȘUL (euro-boul ăla respingător din Celula-3 a Fortului Jilava, n.red.)!!! Cu respect, Gâdea, Badea + Cercel (am pus-o și pe vaca asta, ca să nu zică lumea că suntem bulangii-LGBT-ORL-USR, n.n.)

26 septembrie 2017 1:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.