Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Steaua a părăsit Cupa României după înfrângerea din meciul de aseară în disputa cu FC Timişoara, iar Gigi Becali este hotărât să ia măsuri dure.

După un nou rezultat dezamăgitor şi mai ales o prestaţie slabă a fotbaliştilor lui Ilie Stan, Becali a precizat, mai în glumă, mai în serios, că el va prelua din acest moment frâiele echipei. Mai exact, patronul este decis să preia atribuţiile pe care le avea la echipă fostul manager, Mihai Stoica.

"Obiectivul e clar: patru victorii cu Petrolul, cu Chiajna, cu Ceahlaul şi cu FC Braşov. Dacă nu câştigăm, va veni taifunul. Ştiţi ce înseamnă taifunul? Eu ştiu! O batem şi pe Maccabi şi ne calificăm şi în Europa League. Eu o să fiu manager, o să fiu eu în locul lui Mihai Stoica. Aş fi stat pe bancă dacă nu eram europarlamentar, dar aşa aş face România de râs în Europa!", a declarat aseară, la gsptv, latifundiarul din Pipera.

Integral pe ProSport