Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România liberă a cerut unui număr de zece miniștri să explice de ce au fost dispuși să își continue activitatea în noul Executiv, deși activitatea lor a fost considerată nesatisfăcătoare.

„Care au fost cauzele pentru care nu ați îndeplinit majoritatea obiectivelor trasate de partid pentru prima jumătate a anului 2017?”, „În cât timp credeți că veți recupera întârzierile menționate și de domnul Liviu Dragnea?” și „Ce v-a determinat să vă retrageți demisia?”, au fost cele trei întrebări adresate de România liberă titularilor portofoliilor de la ministerele: Sănătății, Dezvoltării Regionale, Transporturilor, Românilor de pretutindeni, Tineretului și Sporturilor, Justiției, Externe, Turismului (toți și-au păstrat portofoliile), Educației (schimbat), Economiei (promovat ca premier, fiind vorba de Mihai Tudose).

Integral pe România Liberă