Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Se pare că pentru Gabriela Vrânceanu Firea faptul că soţul său a murit în urmă doar cu un an şi jumătate nu contează. Ea este foarte fericită că este deja însărcinată cu actualul său soţ, primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele.

Cei doi îşi doresc foarte mult o fetiţă. "Deocamdată nu ştim sexul copilului, că sunt în trei luni, dar vom afla cam într-o lună. Am fi vrut să mai păstrăm secretul până pe la Crăciun. Dar a fost de ajuns să afle câţiva colegi şi apoi s-a răspândit", a explicat Gabi Firea la "Un Show Păcătos".

Click! a aflat că Gabriela umblă deja prin magazine după haine care să îi cuprindă burta. Cei doi şi-au dorit foarte mult un copil împreună şi iată că acest lucru se va întâmpla la nici un an şi jumătate de la moartea fostului ei soţ, Răsvan Firea.

Culmea este că viitorului copil Gabriela vrea să îi pună numele după fostul ei soţ, Răsvan sau Răsvana. Gabi şi Florentin au deja trei băieţi, unul al ei cu Răsvan Firea (soţul decedat) şi doi ai lui dintr-o căsnicie anterioară.

Căsnicie de 17 ani cu Răsvan Firea

Gabriela Vrânceanu Firea moderează emisiunea „Ştirea zilei" de la Antena 3 şi conduce revista „Săptămâna financiară". Jurnalista a fost căsătorită 17 ani cu Răsvan Firea, dar la începutul anului 2010, soţul vedetei a murit după o grea suferinţă.

Pandele e de 11 ani primar în oraşul Voluntari

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, are 50 de ani şi doi copii dintr-un mariaj anterior căruia i-a pus punct în 1996. Cei 11 ani la Primăria oraşului Voluntari i-au prins bine lui Pandele, conform declaraţiilor sale de avere.

Acesta deţine trei terenuri în intravilan şi încă o suprafaţă în extravilan, la ţară. Nici un automobil nu figurează în proprietatea edilului. În schimb, are o casă de 240 metri pătraţi în satul său natal, Surlari, comuna Petrăchioaia.

Integral pe Click!Comentarii

katy konopazky Bravo, Gabriela ! Sa-ti ajute Dumnezeu sa faci in continuarie numai lucruri bune . Problema este sa te lase adversarii si sa nu-ti Puna bete-roate sau DNA sa nu-ti faca vreo gaselnita . Un An Nou cu multa sanatate si realizari !

5 ianuarie 2017 21:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.