Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șoferii care au împlinit vârsta de 70 de ani pot sta, deocamdată, liniștiți, fără teama că vor fi obligați să efectueze mai rapid un control medical pentru a primi dreptul de a mai conduce o mașină pe drumurile publice, așa cum parlamentarii se pregăteau să decidă. Aceasta deoarece procedura legislativă pentru aprobarea proiectului a încetat după alegerile de anul trecut, fără a fi reintrodus în dezbatere.

Unul dintre inițiatorii proiectului a câștigat însă un nou mandat de parlamentar, având astfel posibilitatea ca, la un moment dat, să propună din nou controlul medical repetat pentru șoferii în vârstă.

În varianta pregătită spre aprobare anul trecut, șoferii care au împlinit vârsta de 70 de ani erau obligați să efectueze mai rapid un control medical pentru a primi dreptul de a mai conduce o mașină pe drumurile publice.


Comentarii

Intreb si eu S-a facut vreo statistica sa se vada cate accidente cu masina au facut persoanele peste 70 de ani si cele sub 35 ani ? S-a interesat acest tembel de parlamentar la politie de acest lucru ?

12 martie 2017 11:52

Lute Alti bani dati aiurea din pensie ,iar nebunii si inconstientii sunt perfect sanatosi !!???

11 martie 2017 15:09

Vasile asta e la fel de nejustitficat ca si prevederea ca trebuie sa ai 10 clase ca sa ai carnet , practic recunosti ca trebuie 10 ani in sitemul romanesc ca sa inveti ce se invata in clasa intai , si anume sa citesti .

11 martie 2017 14:49

Eugen Daca cei peste 70 de ani trebiue sa fie verificati anual, atunci cei pana in 30 de ani ar trebui verificati saptamanal, mai ales daca au si ceafa groasa si/sau lanturi la gat.

11 martie 2017 14:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.