Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Domnul Dragnea se laudă acum cu munca guvernului tehnocrat, asa cum anul trecut ponegrea guvernul tehnocrat datorita intarzierilor cauzate de guvernul PSD. Este vorba de subventiile fermierilor.

Anul trecut, subventiile s-au acordat cu intarziere pentru ca guvernul Ponta a luat cu intarziere decizii privind schemele de subventionare pentru fermieri si a semnat cu intarziere contractul pentru softul necesar agentiei de plati. Dar asta nu l-a deranjat sa dea vina pe guvernul tehnocrat. Am recuperat acele intarzieri in cursul anului, grabind finalizarea softului si in sfarsit, pentru prima data de la aderare, am platit in avans în decembrie o mare parte din subvenția cuvenită de fermieri pentru acest an.

Datorita finalizarii cu succes a ceea ce a intarziat guvernul PSD in 2015, nu numai ca s-au platit in avans o parte din subventii, dar la inceputul acestui an, guvernul actual a putut sa faca la timp plata restului subvenției (pentru ca noi ne-am facut treaba corect anul trecut, spre deosebire de cei dinaintea noastra). Acum, văd că domnul Dragnea se laudă fără scrupule cu ceea ce am lăsat noi pregatit.

Nu mă mai miră nimic însă din partea dumnealui. Important este că fermierii îsi primesc in sfârsit subvenția la timp. Cred totusi, că e important ca lumea să stie cum stă treaba", a scris Dacian Cioloş, pe Facebook.


Comentarii

COLȚ de RUBIN Mă, ivanescule, nu știu de ce, da când îți scriu rahatu de nume, văd în imaginație un testicul într-o căldare cu apă rece… Ce zici, aduci la mutră?

9 martie 2017 23:18

Bai, il mai tineti mult in atentie pe tehnocratul pishatului?!t?! Duceti-l sa-i tina de urat lui Grig, oriunde s-ar afala aista. Gurul cel nou al MISA are gusturi mai fragede si nu serveste trufandale gen delMonica Macacovei, Gushet sau ciucurelul lui Cioros.

9 martie 2017 10:20

Spoulus Nu se lauda! Pur si simplu le-a furat, ca sa nu zicem plagiat pentru ca e o mica/mare deosebire intre cele doua moduri de a fura.

7 martie 2017 13:44

Ahmed_Elshafey http://www.fhoud-ksa.com/%D8%A7%D9%81%D8%B6%D9%84-%D8%B4%D8%B1%D9%83%D8%A9-%D8%AA%D9%86%D8%B8%D9%8A%D9%81-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D8%B6/

7 martie 2017 6:32

Vasile exact

6 martie 2017 20:43

Ce sa explice, bai cacat "de la multinationala"?! Sa explice cum e cu cele 11,5 miliarde de lei de la buget topite (sau dosite) prin rectificari bugetare pozitive, cand ele trebuiau sa fie negative. Sa explice, de asemenea, "isprava" absorbirii a zero parale din fondurile europene, sau scamatoria demna de DNA cu achizitionarea fara licitatie a "Cuminteniei pamantului". Sa explice, mai ales, modificarile masive ale Codului Penal si al celui de Procedura Penala fara ca onor societatea civila sorosista sa zica vreun pisss. Si nici nu ar fi fost cazul de tevatura enorma care s-a facut cu OUG 13 daca acestea ar fi fost in concordanta cu recomandarile CCR si ale Comisiei de la Venetia. Dar, ce sa vezi, madam Prrruna si mister premier Urinache au largit inca si mai mult "campul tactic" deschis ofiterilor SRI in justitie prin protocoalele secrete si ilegale dintre cele doua entitati de forta, in detrimentul separatiei si echilibrului puterilor in stat. Nu-l mai cainati voi, deci, pe marele nimic Ciolos ca nu e inteles. Ba e inteles foarte bine in nimicnicia sa.

6 martie 2017 15:59

Vasile asta e marea problema : la idioti degeaba le explici cu punct si virgula , o tin pe a lor , dovada si comentariul de mai jos.

6 martie 2017 15:22

LLLLLLLLLLL Taci din gura personaj de mucava

6 martie 2017 15:20

LUP Ratatul asta de ciolos florar-agricultor-neica-nimeni-tehnorahat scoate, periodic, capatzana din galeata unde a fost inecat - precum cotarlele nefolositoare.

6 martie 2017 10:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.