Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

oRA 12.00: Mitingul s-a incheiat. "(...) Am venit astăzi să spunem tuturor românilor că şi noi contăm, că democraţia nu se negociază, că poporul a decis pe 11 decembrie, că poporul este suveran”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, pe scena amplasată, în Piaţa Revoluţiei, din Târgovişte, în faţa a mii de participanţi.


Partidul Social Democrat, filiala Dâmboviţa, organizează sâmbătă, 25 februarie, la Târgovişte, un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu. Preşedintele filialei judeţene, Adrian Ţuţuianu, cel care este şi preşedintele Comisiei de control a activităţii SRI din Parlament, a anunţat că la manifestarea ar urma să ajungă 10.000 de oameni.

UPDATE 10.15 În jur de 3.000 de simpatizanţi PSD au ajuns în piaţa din centrul oraşului Târgovişte. Pe scena din faţa lor au urcat lideri PSD precum Adrian Ţuţuianu, Rovana Plumb sau Titus Corlăţean. "Suntem astăzi aici noi, românii, noi, dâmboviţenii, pentru că vrem o Românie normală, pentru că vrem să ne apărăm votul din 11 decembrie şi pentru că vrem să susţinem Guvernul Grindeanu. Românii ştiu că noi vrem să guvernăm în folosul lor, de aceea ne-au dat încrederea şi ne-au dat votul lor pe 11 decembrie. Adversarii noştri politici, în loc să-şi recunaoscă înfrângerea, au vrut să distrugă PSD şi să distrugă speranţele de bunăstare ale poporului român. Noi ştim că România nu poate fi sufocată şi nici divizată. România nu poate să fie ameninţată, abuzată. România este vie şi demnă, asta demonstrăm noi astăzi aici. Am jurat cu mâna pe Biblie că vom apăra această ţară şi că vom aduce prosperitate în România. Ne-am angajat că vom reface tot ceea ce au stricat guvernările de dreapta şi tehnoicrate. Vom aduce bunăstarea în România. Noi vom fi cei care vom lupta la Buxelles pentru interesele românilor. Avem astăzi cea mai puternică echipă politică. Îl avem pe Liviu Dragnea, un lider cu viziune şi principii politice pe care le apără. Sorin Grindeanu, premierul care va aduce prosperitate în România", a spus Rovana Plumb în faţa manifestanţilor.

Integral pe Adevărul