Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Dacian Cioloș revine în scena publică cu un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea și a coaliției de guvernare. Acesta s-a supărat pe Liviu Dragnea care a susținut că a auzit "zvonuri" cum că protestele din ultima lună ar fi susținute de multinațioanele.

"De ceva vreme, domnul Liviu Dragnea încearcă să ne convingă că prezența susținută în stradă a românilor ar fi orchestrată de forțe străine. Acum câteva zile, spunea la televizor că a auzit ”zvonuri” că ar fi multinaționalele – cum vine asta, să prezinți zvonuri la televizor, în calitate de Președinte al Camerei Deputaților?! Aseară vorbea despre un conflict artificial și despre mașinării de manipulare ”ultraprofesioniste” care ar veni din afara țării", a afirmat Dacian Cioloș pe Facebook.

Integral pe CotidianulComentarii

nae La Pitesti erau pe strada toti directorii de multinationale insotiti de cate 30-40 de oameni ! Ti-e clar Ciolos ?

24 februarie 2017 11:26

Ia mai bea tu, Ciorosica, un trascau de urina si mai pune de un foc la Colectiv! Ai tu dragoste de Romania cum imi place mie parfumul din floarea numita pizda tigancii.

24 februarie 2017 11:10

CANTEMIR Tampitule de ciolos, esti amnezic, pai, chiar presedintele Reiffeisen in Romania cu familionul personal, si cu subalterni obligati, au participat continuu, la mitingurile stradale. Si, multi alti sefi de companii straine, lemne, alimente, medicamente, au sustinut fizic si financiar razboiul civil din ultimii trei ani. Du-te,bai, tarane puturos....

24 februarie 2017 10:24

Gicu Culmea tupeului, dupa cate a facut mai si vorbeste ? Dispari catastrofa !!!

24 februarie 2017 9:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.