Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Victor Ponta consideră că principala problemă a României este, care este asemenea unui avion cu „trei piloți”, care „are toate șansele să se prăbușească rapid”.

Invitat la o emisiune de pe postul România TV, Victor Ponta a afirmat că, în ultimele luni, nimeni nu s-a ocupat de problemele reale cu care se confruntă țara.

„Îi promisesem domnului Grindeanu că o să ne vedem când vin în ţară. Eu mi-am dat seama că, dacă mă duc la guvern, nu apuc să intru pe poartă, că cineva îl sună pe Dragnea. Ideea că merg eu să mă duc să îi spun lui Grindeanu cum să se bată cu Dragnea nu e adevarată. De principiu, un avion care are doi piloţi, de aia unul e pilot şi altul copilot, are mari şanse să aiba probleme la decolare, la aterizare, la drum că se bat aia doi pe manşă (...) Are o primă problemă avionul acesta în România cu doi piloţi", a afirmat el.

Integral pe România Liberă