Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, duminică seară, la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), că ministrul de resort a dormit "aproape în fiecare noapte" în sediul instituţiei, de când a fost anunţat codul de vreme nefavorabilă.

"Doamna ministru, de când a intrat codul a dormit aici aproape în fiecare noapte şi a gestionat extrem de bine şi eficient lucrurile", a afirmat Grindeanu.

În contextul situaţiei generate de ninsorile abundente, el a îndemnat la responsabilitate şi a cerut rămânerea în stare de alertă.

Premierul a mulţumit ONG-urilor care s-au implicat "prin gesturi simple", dar şi autorităţilor locale, în special celor din judeţul Constanţa, precizând, însă, că are şi "exemple negative".


Comentarii

katy konopazky Felicitari doamnei care a depus eforturi mai trebuie mult pina sa se puna lucrurile la punct . Asa ar trebui sa fie toti responsabili ca de aceea sunt in slujba tarii.

9 ianuarie 2017 15:24

ariciul Bravo ei.Asa trebuie cand esti in slujba tarii.Ce?ailalti nu dorm in foteluri???Problema nu e ca doarme acolo.Poate nu are caldura acasa.Important e ca atat cat doarme ea,toti de la ea in jos sa misune pe soselele patriei cu utilaje,cu lopeti cu senilate ,si din urma puscariasii cu maturile,sa pot merge pe viscol ca vara pe canicula ,ca de aia ii hranim pe toti.

9 ianuarie 2017 10:09

nae HEIRUPISM COMUNIST ! TE-APUCA SCARBA!

9 ianuarie 2017 9:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.