Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, susţine că subscripţia publică pentru achiziţionarea operei lui Constantin Brâncuşi "Cuminţenia Pământului" reprezintă un eşec şi un "referendum pierdut" de premierul Dacian Cioloş, potrivit Agerpres.

"Referendumul pierdut de Dacian Cioloş. Subscripţia publică ce viza obţinerea de la populaţie a 6 milioane euro pentru cumpărarea Cuminţeniei Pământului a fost un eşec. Cele 1,2 milioane colectate de la populaţie, faţă de cele 6 solicitate de guvern, au fost un blam sever pentru încrederea reală în guvern. Un referendum pierdut. Din păcate, eşecul subscripţiei a fost o lovitură dată valorii operelor lui Brâncuşi, iar pentru acest lucru premierul avid de imagine este responsabil", a scris Băsescu, joi seară, pe Facebook.

Potrivit lui Băsescu, campania pentru achiziţia operei lui Brâncuşi a prilejuit "o bună campanie de imagine" pentru premierul Cioloş.

Integral pe Jurnalul Național