Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Joi dimineaţa, după mai bine de 72 de ore, sistemul informatic unic integrat (SIUI) al CNAS a devenit parţial funcţional.

Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) și Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF), organizații reprezentative ale medicilor de familie din România, în numele celor pe care îi reprezintă, acuză CNAS de lipsă totală de transparență și iresponsabilitate în asigurarea sănătății pacienților, prin proasta gestionare a Platformei Informatice a Asigurărilor de Sănătate, dar și a modului greoi în care se desfășoară prescripția medicamentelor în România.

Integral pe România LiberăComentarii

vasile La casa nationala este director general ( imediat sub presedinte ) fosta sefa de la casa bacau care la examenul de acum ceva timp a luat nota 1 , intre timp a fost promovata! Cum sa speri sa mearga ceva cu de astia?

13 octombrie 2016 11:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.