Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad au efectuat mai multe percheziţii la Poliţia Bârlad, vizat fiind comandantul Poliţiei, comisar-şef Vasile Chelaru.

Poliţiştii bârlădeni sunt suspectaţi că au tergiversat şi au efectuat defectuos cercetările într-un dosar de viol, lisire de libertate şi favorizarea infractorului, în care psihologul Ionel Brătianu, şeful Centrului de Primiri în Regim de Urgenţă a Copilului Abuzat şi Exploatat Bârlad, este acuzat că ar fi întocmit o expertiză favorabilă unui violator, ale cărei concluzii ar fi contrare situaţiei de fapt.

Surse judiciare au declarat pentru ”Adevărul” că, în timpul cercetărilor, şeful Poliţiei Bârlad l-ar fi contactat telefonic pe psihologul Ionel Brătianu, chiar de pe telefonul suspectului de viol, solicitându-i efectuarea expertizei, ale cărei concluzii aveau să fie în favoarea bărbatului acuzat de viol. În plus procurorii au descoperit mai multe nereguli comise de poliţiştii care au efectuat cercetarea la faţa locului.
Integral pe Adevărul