Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD, a adus, miercuri, o serie de critici acerbe la adresa guvernului Cioloș, pe care îl acuză de ”performanță zero” în ceea ce privește absorbția fondurilor europene la nivelul țării.

„Guvernul al cărui şef sunteţi a reuşit ‘marea performanţă’ de a obţine zero fonduri europene. Zero!!! Şi asta într-un moment în care ţara noastră are nevoie mai mult ca oricând de bani pentru investiţii, infrastructură, spitale noi, dezvoltare regională etc. De aici şi părerea generală a opiniei publice că, de fapt, politica oficială a Guvernului este aceea de a bloca obţinerea acestor fonduri, fiind una dintre sarcinile primite la învestitură chiar din exterior”, a susţinut social-democratul.

Ştefănescu a caracterizat actualul Guvern drept „cel mai antinaţional, lipsit de scrupule şi cinic din toate timpurile” din istoria României. „Guvernul pe care îl conduceţi şi-a bătut joc, fără milă şi fără un strop de compasiune, de ideea de erou naţional. Umilirea veteranilor din al Doilea Război Mondial – puţinii rămaşi în viaţă – şi din Teatrele de Operaţii, a invalizilor şi a văduvelor de război, notificându-i să plătească retroactiv taxe şi impozite de care erau scutiţi prin lege, reprezintă o măsură fără precedent, de o răutate şi o batjocură nemaiîntâlnite”, a mai spus social-democratul.

Invitat în emisiunea La Ordinea Zilei, Anton Hadăr, lider al Federației Naționale Sindicale Alma Mater a comentat această situaţie: „Este extrem de trist ce se întâmplă. Speram că domnul Ghinea va veni cu suflu nou, dar avem acelaşi rezultat. Această situaţie se va răsfrânge şi asupra premierului. (…)Vor rămâne cu o tinichea de coadă”.


Comentarii

miky Seful postacilor acest jeg imputit de Codrin ce mai stie sa zice,,si tu in pizda ma-tii de jeg ordinar @Mesterul de cacat sa ii sugi pula lui Ghinea ,,si noua jevra imputita penala Ponta ,,care il lungo tu cu ma-ta in cur..

3 august 2016 23:55

Mesterul Trist, foarte trist pt. acest ministru de la fondurile europene pe nume Ghinea, acesta minte ca un activist comunist. Dle. Ciolos demiteti-l pe acestindivid cava face deras.

3 august 2016 22:00

Tigrillo Ce imagine dizgrațioasă! Flocin ștefănescu cu muianul lui patibular de neo-nazist sadea, s-a rășchirat în mijlocul pozei rezemat cu spatele de biblioteca aia, într-o poziție marțialo-blegită. Imbecilul de Ștefănescu scrmonește în găoz teoria chibritului despre politica guvernului actual, aburindu-ne cu o serie de tâmpenii ce străluceasc prin idioțenia lor. Păi nu merită Flocin Ștefănescu o decorație? Tocmai de aceea, îl gratulez pe cretinul de Ștefănescu cu o mUE cu repetir de la UE! Defec consistent în capul și pe muianul grotesc al lui Ștefănescu, precum și-n capul tractoristului Dragea, mare șef de trib al bolșevicilor împuțiți, dar și-n partidoiul lor de scursuri împuțite!

3 august 2016 21:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.