Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Incendierea unui magazin românesc din Norwich i-a determinat pe britanici să organizeze un miting de solidaritate şi să strângă peste 26.000 de lire sterline pentru a-i ajuta pe proprietari.Peste o sută de britanici au luat parte sâmbătă la un miting de solidaritate, în faţa magazinului românesc din Norwich, estul Angliei, care a fost vizat de un atac cu torţe incendiare în primele ore ale zilei de vineri, pe fondul atitudinilor rasiste care zguduie Marea Britanie după votul de la referendumul din 23 iunie în favoarea ieşirii Regatului Unit din Uniunea Europeană.

Britanicii au agăţat mesaje de susţinere, scrise pe bucăţi de hârtie în formă de inimă, de vitrina distrusă a magazinului „The Village Shop“, care comercializează produse alimentare specifice Europei de Est, scrie publicaţia „Estern Daily Press“.
Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.