Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

MAE îi îndeamnă pe români să informeze autorităţile britanice şi Ambasada României la Londra în privinţa unor eventuale incidente, în contextul "semnalelor referitoare la faptul că rezultatul referendumului provoacă tensiuni şi reacţii izolate", discriminatorii, faţă de cetăţenii UE din UK.

"În contextul semnalelor referitoare la faptul că rezultatul referendumului provoacă tensiuni şi reacţii izolate la adresa cetăţenilor UE din Marea Britanie, cu caracter care poate fi considerat discriminatoriu, Ministerul Afacerilor Externe îndeamnă cetăţenii români care au cunoştinţă de astfel de incidente să informeze atât autorităţile britanice competente, cât şi Ambasada României la Londra ", precizează ministerul, printr-un comunicat de presă remis marţi MEDIAFAX.

MAE subliniază că rezultatul referendumului din Marea Britanie nu produce în prezent efecte juridice asupra activităţii de protecţie şi asistenţă consulară prestate de Ambasada României la Londra în interesul comunităţii româneşti locale, pe care o asigură de sprijinul autorităţilor române.
Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.