Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că directorul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Virgil Păunescu, s-a retras din funcţie, interimatul fiind asigurat în prezent de directorul economic.

"(...) săptămâna viitoare voi face o propunere pentru această funcţie. Nu mi-a motivat în niciun fel demisia, am aflat de la colegi că poziţia este vacantă. Dânsul s-a retras din activitate în momentul în care eu am câștigat alegerile", a declarat Firea.

Virgil Păunescu a fost numit de Răzvan Sava, în ianuarie, perioadă în care Sava asigura interimatul la Primăria Capitalei, în funcţia de director general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, instituţie care are în subordine 19 spitale şi reţeaua de medicină şcolară a Capitalei.

Virgil Păunescu a fost consilier prezidenţial pe Sănătate în mandatul lui Traian Băsescu, din iunie 2006, şi secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în perioada septembrie 2005 - iunie 2006.

Acesta a fost şi şeful Direcţiei Resuse Umane şi Formare Profesională din Ministerului Sănătăţii în perioada mandatului ministrului Ştefan Drăgulescu.